Zaful promoții speciale în Martie

Intenționez să plasez o nouă comandă pe Zaful. În februarie se pare că am rezistat eroic. Problema este că acum mă mănâncă atât de rău mâna, că aș cumpăra o grămadă de lucruri. Cu atât mai mult cu cât vine și căldura și am nevoie de lucruri ceva mai subțiri, iar eu nu m-am pregătit deloc în acest sens. Vreau să vă spun cum să facem cumpărături inteligente pe Zaful și cum puteți profita de reduceri.

Eu abia am aflat de această grilă de reduceri care a început o dată cu 6 Martie și a fost dedicată zilei de 8 martie. Dacă folosiți acest link puteți intra să jucați un mic joculeț. Este foarte simplu de jucat si puteți câștiga produse sau puncte. Acestea se pot folosi la o comandă și se vor putea folosi drept reducere la comandă. În funcție de numărul acestora, reducerea poate fi de aproape 10 sau chiar 20$.

Reduceri în funcție de numărul de piese alese

Dacă intrați pe Zaful și apoi la categoria noutăți găsiți o categorie cu reducerea de mai sus. Este ușor de înțeles ideea. Dacă luați un produs din această categorie, reducerea este de 20%. Dacă luați 2 produse, reducerea este de 30% și dacă luați 3 produse, reducerea este de 50%.

Ca să vă fie ușor să recunoașteți această categorie, în momentul în care intrați pe un produs, sub preț, vă arată aceeași ofertă. În felul ăsta știți exact că veți obține reduceri la acel produs. În coșul de cumpărături se aplică direct aceste reduceri și nu trebuie să faceți nimic special.

Cum puteți obține puncte pe Zaful

Când intrați pe pagina unui produs anume, vă apare exact așa cum v-am arătat mai sus. Adică, intrați aici și în partea de jos ai Get It Free. Aici este un fel de ruletă. Mai exact, alegeți să share-uiti produsul pe unul din rețelele sociale pe care sunteți cele mai active. Imediat după această etapă vă apare o ruletă prin care poți câștiga acel produs, să primești o reducere pentru următoarea comnadă, să dai de 10 ori la ruletă, etc.

Dacă nu ați câștigat, mai aveți șanse. În contul vostru de pe site, în My Share vă apare acel produs și în funcție de cât de scump este acesta, îl puteți primi cadou dacă un prieten face o comandă cu ajutorul acelui link. Procedura este simplă și foarte transparentă. Eu nu am câștigat niciodată, dar cred că este o metodă simplă și interesantă.

 

 

Codul ZafulGO poate fi folosit ca să obțineți o reducere suplimentară de 20%. Acesta trebuie introsdus de câtre voi înainte de plasarea comenzii. La fel și în cazul punctelor. Când vreți să le folosiți, să le introduceți pe site înainte de plasarea comenzii.

 

Vă încântă ideea să plasați o comandă Zaful cu câteva reduceri suplimentare?

You may also like

16 comentarii

  1. super treaba ca ne-ai dat codul ala de reducere, Hai ca poate pana la urma imi iau si cerceii aia pe care ii voiam, ca vrea si verisoara-mea o rochie de vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.