Cizme negre lungi marca Zaful (OOTD)

În toamna asta mi-am pregătit o întreagă artilerie de cizme lungi. Aceasta este a doua pereche de cizme lungi pe care mi le-am luat din toamnă. Chiar dacă aș zice că am timp liber și de poze, se pare că mă mobilizez din ce în ce mai greu să pozez ceea ce trebuie. Mi-am făcut puțin timp să vă arăt și aceste cizme cu care mă împac tare bine.

Bluză – link

Cizme – link

Cizmele arată foarte bine. Chiar aș putea să spun că sunt perfect … cu mici minusuri. Mi-ar fi plăcut să nu fie chiar atât de înalte. Parcă sunt mult prea înalte și asta le face să nu poată fi purtate chiar cu orice fel de ocazie sau oriunde. Aș putea să spun că pe site erau fix ca în poza, așa că nu prea am această scuză. Eu mi le-am ales. O altă problemă ar mai fi felul în care le încalți. Se bagă pur și simplu pe picior ceea ce le face să nu fie tocmai ușor de încălțat. Ar fi fost mult mai comid un fermoar pe lateral sau măcar unul micuț în partea de jos.

Ele sunt foarte practice și ușor de purtat. Aproape că nici nu le simți în picioare. Pentru persoanele care intenționează să achiziționeze încălțăminte de pe Zaful, trebuie să știe că mărimile se potrivesc. Eu port 40 și la unele modele chiar am riscat și cu un 39. Asta a fost la ghici și am avut și surprize mai puțin plăcute, dar mi-am asumat asta.

Puloverul l-ați mai văzut și aici. Este foarte practic și l-am purtat de foarte multe ori în această iarnă. Este primul pulover cu blană de la Zaful și chiar mi-aș mai lua câteva pentru în toamnă.

Vouă vă plac cizmele lungi?

You may also like

23 de comentarii

  1. cizmele vad ca nu mai sunt in stoc dar nu afecteaza, ca mie mai mult imi place bluza care chiar are un pret bun si nu arata deloc a polyester, deci e de calitate. Sa le porti sanatoasa!

  2. Nu pot sa zic ca sunt fana cizme lungi, am si eu o pereche. Le prefer pe cele scurte sau medii pentru ca arata mai bine la constitutia mea cel putin. Bluza e tare draguta.

  3. Sunt superbe cizmele. Nu-mi pot lua si ei pentru ca am pulpele groase si orice cizme lungi as incerca nu le pot incalta.

  4. Ce frumoase sunt cizmele!! Au cumva un look sexy și sunt extrem de feminine. Ți se potrivesc de minune. Și puloverul îmi place mult. Pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.