Pink Touch – Manichiura care salvează vieți

Fundația Renașterea, împreună cu Melkior, au creat o manichiură, care le reamintește femeilor de un ritual mai puțin cunoscut: auto-examinarea lunară a sânilor.

Pink Touch este mai mult decât o manichiură, un ritual de înfrumusețare. Este o manichiură-simbol, un reminder pentru auto-palparea sânilor și mai departe, pentru efectuarea controalelor medicale periodice. Datorită mamografiei, ecografiei și consultului mamar, depistarea cancerului de sân a crescut semnificativ perspectiva vindecării.

Fundița roz, deja iconică, este aplicată pe unghiile de la trei degete: cel arătător, cel mijlociu și cel inelar. De ce doar aceste trei unghii? Deoarece pentru auto-examinare corectă a sânilor este nevoie de aceste trei degete.

Deci, următoarea dată când îți faci manichiura Pink Touch, îți vei aminti de importanța auto-examinării sânilor, pe care o poți face singură, acasă. Această manichiura arată prietenelor tale că ești o persoană informată și responsabilă și le încurajează și pe ele să-și facă controlul. Este un subiect de conversație.

Manichiura Pink Touch poate fi obținută în saloanele partenere Melkior.  Sau se poate face acasă, achiziționând KIT-ul de Manichiura din Magazinele Melkior. Kit-ul conține și un manual de instrucțiuni de palpare a sânilor.

În plus, oricine poartă această manichiura, primește un discount de 15% pentru o mamografie în Centrul Medical de Excelență Renașterea.

Printre vedetele care susțin campania Fundației Renașterea se numără Andreea Esca, Iuliana Tudor, Monica Dascălu, Corina Caragea și Magda Pălimariu.

  Experiența mea cu KIT-ul de manichiură Melkior

Kit-ul conține o ojă nude, o ojă roz și un top coat. În cutie se mai găsește și o folie care are mai multe modele de fundițe roz care sunt simbolul campaniei. La prima vedere pare să nu fie nimic complicat și tocmai mie mi-a dat mari bătăi de cap. Folia care avea diverse modele de fundițe, m-am gândit eu, că este abțipild care se aplică pe bază de apă(water decals). Am tăiat o bucățică, am pus-o în apă și nu se întâmpla nimic. Pentru că am renunțat la ideea de a mai aplica acel model, am folosit un water decals pe care eu îl aveam și l-am folosit pe manichiura proaspăt făcută. 

Ulterior am aflat că sunt simple abțipilduri cele din cutiuța Melkior. Ele se dezlipesc și se lipesc pur și simplu pe unghie. Simplu, nu? Sunt oare puțin cam blonduță?

Eram hotărâtă să pun poze cu ojele folosite și cu floricelele aplicate. Am făcut foarte multe poze care mi-au plăcut mult cum au ieșit așa că vă voi arăta ambele variante de manichiuri.

Tu când te-ai palpat ultima dată? Ce părere ai de campania inițiată de Melkior?

You may also like

17 comentarii

  1. Imi place tare mult campania lor si chiar este de laudat. Manichiura ta este foarte frumoasa. ❤️❤️

  2. O campanie interesanta care readuce problema asta in discutie si care sper ca ne va face sa mergem la control periodic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.