Gerocossen – Gama ALGADERM Anti-Age (review)

În cadrul primei întâlniri de bloggeri din Galați am primit un set tare interesant de produse Gerocossen. Știu că au fost campanii de testare ale acestor produse și am tot citit părerile pozitive ale fetelor. La momentul respectiv am susținut că este o cremă specială pentru tenul meu pentru că este recomandată persoanelor de peste 25 de ani.

Setul era foarte elegant și frumos ambalat. Acesta era compus dintr-o cremă de față intens hidratantă, un lapte demachiant și o cremă de ochi. Aceste produse le puteți găsi pe site-ul oficial Gerocossen.

Eu am început să folosesc creme pentru pete, pentru riduri sau alte nebunii. În ultimul timp am apelat și la ajutorul dermatologului în speranța unor rezultate mai rapide și vizibile. Deocamdată nu am scăpat de petele pigmentare și ridurile sunt la locul lor.

Pentru că a fost ziua femeii, am zis să îi ofer mamei acest set. Ar fi păcat să stea în dulăpiorul meu degeaba. Mama mea folosește zilnic cremă și cred că aplică o cantitate generoasă. Pe ea cremele o țin foarte puțin comparativ cu mine. Ori eu aplic prea puțin, ori ea abuzează.

Mama are un ten mixt cu foarte puține riduri și foarte puține pete. Nu foloște produse de make up. Aplică creme dimineața și seara și cam atât. Ea susține că are tenul uscat și poate că ăsta este motivul pentru care folosește atât de multă cremă. Degeaba m-am chinuit să-i explic exact cum stă treaba.

Ingredientele din această cremă sunt 98% naturale. Mă încântă faptul că nu are parabeni, fără alergeni și este testată dermatologic. Textura cremei este foarte light și intră rapid în piele. Am îndrăznit s-o încerc și eu o dată pe ten pentru că eram curioasă. Pielea rămâne netedă, nelipicioasă și ai acel sentiment de hidratare profundă. Principalele ingrediente pe care se bazează sunt alegele marine și acidul hialuronic care luptă pentru încetinirea procesului de îmbătrânire. Mama este încântată de ea și sunt curioasă să văd dacă la final se vede vreo schimbare notabilă.

Crema de ochi Gerocossen

Ochii nu trebuiesc neglijați pentru că au nevoie de produse speciale pentru a arăta bine. Mi-ar fi plăcut să pot păstra acest produs. Crema are ca principale ingrediente algele marine, colagen, coenzima Q10 și cafeină. Cafeină este un ingredient apreciat în industria cosmetică și foarte des întâlnit în ultimul timp. Acesta la dispariția pungilor de sub ochi.

Crema vine cu o pompiță care dozează suficient de mult produs pentru a nu risipi deloc. Textura este foarte fină și cu un miros aproape insesizabil.

Lapte demachiant Gerocossen

Îmi place să văd că pentru fiecare produs sunt folosite combinații bune de produs și au studiat foarte bine aceste aspecte. Ingredientele principale din acest produs sunt algele marine și uleiul de migdale. Algele marine nu le-am folosit separat, dar am auzit numai cuvinte de laudă la adresa lor. Uleiul de migdale este și el extraordinar și l-am folosit în cantități foarte mari pe perioada sarcinii pentru a-mi ajuta pielea să-și păstreze elasticitatea și să nu fac vergeturi.

Chiar vă recomand să încercați această combinație de produse pentru ten dacă ați depăși cei 25 de ani. Nu are ce să vă facă rău și poate că vă veți îndrăgosti de ele.

You may also like

19 comentarii

  1. Am avut si eu un set ..dintre care am folosit doar apa micelara de care imi place mult….Cremele le-am oferit cadou , si am primit o parere buna despre ele. 🙂
    Sunt bune produsele gerocossen 🙂

  2. Foarte bine ca i le-ai dat. Dece sa le tii in dulap sa expire aiurea ca sunt produse bunicele totusi. Eu am trecut pe dermatocosmetice si mi-e mai bine asa, recunosc.

  3. Nu am folosit niciun produs de la Gerocossen. Mă atrag unele dintre ele chiar foarte mult, asa ca pe viitor sper sa achiziționez acele produse care mi se potrivesc

  4. Laptele demachiant vreau si eu sa-mi iau si crema de ochi pentru ca o crema de ingrijirea tenului am avut.

  5. Am tot văzut produsele Gerocossen la mai multe fete în ultime vreme și mor de ciudă că eu mi-am cumpărat câte produse de-a lor acum vreo 3 luni și n-am avut loc să le iau acum cu mine. Sper ca în maxim o lună să ajungă ele la mine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.