Eu nu merit?!

Iubesc să caut pe internet diverse site-uri mai cunoscute și mai puțin cunoscute care să mă ajute să îmi găsesc hainele potrivite la cele mai bune prețuri. Vestele de blană sunt favoritele mele și cred că ăsta ar fi un motiv pentru care am să vă înnebunesc cu ele.

Am intrat doar în secțiunea geci și jachete pentru că trebuie să ne pregătim din timp pentru sezonul rece. am o presimțire că de la căldurică și vreme frumoasă se va trece brusc la o vreme urâtă.

Postarea am numit-o în acest fel deoarece m-a dus cu gândul la o prietenă de-a mea care folosește frecvent această expresie :).

Încă de anul trecut îmi doresc o vestuță de blană însă anul trecut nu am găsit ce am vrut sau nici nu am căutat datorită timpului liber care era foarte puțin. Această vestă cred că mă mulțumește

Am mai găsit o vestă însă eu tot la prima rămân. Vouă care vă place mai mult?

Foarte drăguț acest sacou însă prețul mi se pare nejustificat
 Îmi plac mult pijamalele … și mai ales îmi place să am cât mai multe perechi. Am suficiente perechi de pijamale pentru vară însă ar trebui să îmi mai cumpăr și câteva pentru zilele mai friguroase. Pare destul de drăguță și lejeră această pijama.

 

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.