Bitcoin metoda modernă de tranzacționare care îți poate suplimenta veniturile

Suntem dependenți de tehnologia modernă, folosim smartphon-ul, tableta sau calculatorul pentru a ne face cumpărăturile, pentru a ne monitoriza activitățile zilnice sau pentru a ne informa ori pentru a socializa. Mai nou, avem la dispoziție un sistem de plată electronică descentralizat numit BITCOIN, care ne ajută să câștigăm sume de bani importante. Rolul său este de a oferi protecție investițiilor și de a finanța o afacere fără a fi nevoie să apelăm la instituții financiare.

Cum funcționează o rețea BITCOIN

Sistemul Bitcoin funcționează pe baza unei rețele peer-to-peer și a criptografiei asimetrice. Practic, vorbim despre un transfer de sume între conturile publice. Pentru aceste transferuri pe care le efectuăm se utilizează o pereche de chei asimetrice. Aceste perechi de chei sunt publice și private. Pentru a evita o cheltuială inutilă și pentru confirmarea unor tranzacții, se folosesc aceste chei. Această cheie public ajută la criptarea unui text ce poate fi descifrat folosind cheia privata corespunzătoare.
Rolul acesteia este de a asigura confidențialitatea. Cheia privată este utilizată pentru decriptarea unui text cifrat și pentru crearea unei semnături digitale. O persoană care folosește un sistem Bitcoin beneficiază de un portofel în care regăsim un anumit număr de chei criptografice. Ceea ce trebuie să știm este că aceste chei ale portofelului nostru nu dezvăluie informații cu privire la identitatea noastră sau adresa noastră.

La ce ne este de folos Bitcoin

Cea mai cunoscută monedă virtuală, Bitcoin ne ajută să cumpărăm foarte multe produse. Putem folosi cu încredere sistemul CryptoCoin.pro , și ne putem folosi moneda digitală pentru a ne face cumpărăturile. Este primordial pentru noi, ca utilizatori, să cunoaștem faptul că Bitcoin este un fel de cont bancar care ne permite să oferim Bitcoin sau să plătim anumite servicii. La noi în țară, putem apela la acest sistem și prin intermediul ATM-urilor, există retaileri online care ne oferă posibilitatea de a efectua cumpărături cu aceasta monedă.

Care sunt avantajele oferite de Bitcoin

Un prim avantaj oferit de utilizarea CryptoCoin.pro este dat de libertatea plăților. Astfel, putem primi orice sumă de bani, în orice moment al zilei. Comparativ cu plata prin intermediul cărții de credit, taxele prin Bitcoin sunt cu mult mai mici. Comercianții nu au de ce se teme și nici clienții, pentru că Bitcoin se bazează pe tranzacții ireversibile.
Nici comercianții nu pot să recurgă la introducerea unor comisioane nedorite, iar clienții au siguranța de a plăti ceea ce au primit. Bitcoin este un mod flexibil de plată, comod și ușor de folosit. Bitcoin este un sistem care ne stă la dispoziție pentru a cheltui banii pe produse pe care dorim sa le achiziționăm și tranzacții la costuri reduse. Prin obținerea unui portofel prin intermediul CryptoCoin.pro putem vinde pe internet fără a întâmpina probleme în privința efectuării plății. Bitcoin ne stă la dispoziție chiar și pentru a efectua donații oriunde în lume. Acest sistem este avantajos și pentru că nu poate fi falsificat sau devalorizat fiind o monedă internațională care nu este supusă controlului vreunei instituții sau băncilor.

You may also like

22 de comentarii

  1. Interesant , dar nu stiu cat de sigur este . Am vazut mai multe site.uri cu acesta afacere nu stiu ce sa cred .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.