YVES ROCHER – Colecția de rujuri Absolut Mat

Yves Rocher este firma pentru care am un respect deosebit. Pe lângă faptul că au niște produse foarte bune, au crezut în mine atunci când nimeni nu o făcea și vor rămâne în sufletul meu toată viața. De fiecare dată sunt atenți și îmi trimit cadouri și produse recent lansate. Eu mă bucur ca un copil de fiecare cadou. Rujurile mate din colecția Absolut Mat sunt cele mai noi produse lansate și am avut plăcerea să primesc întreaga gamă de rujuri ale acestei colecții.

RUJUL ABSOLUT MAT de la Yves Rocher este îmbogățit cu ulei regenerator de Camelie și promite să nu usuce buzele. Efect mat, textură confortabilă și rezistență îndelungat, este pur și simplu WOW !

Rujul Absolut Mat este alianța perfectă dintre matifiere și confort, pentru zâmbete seducătoare întreaga zi.

O formulă fără silicon și parabeni. Testat sub control dermatologic.

Noul Ruj Absolut Mat Yves Rocher este disponibil începând cu luna februarie în 8 nuanțe intense, la prețul de 54 lei fiecare și le puteți achiziționa de aici.

Aceste 3 rujuri împreună cu colierul primit de la Yves Rocher le-am oferit cadou într-un concurs organizat pe Instagram. Am făcut și câteva poze cu ele pentru a vedea exact nuanța acestora și am făcut un mic swatch cu ele pentru a vedea exact cum se vede culoarea. În poza de  sus vedeți numerele rujurilor și în poza de ruj culoarea prorpiu zisă.

Experiența mea cu rujurile mate Absolut Mat de la Yves Rocher

Rujurile au un design tare plăcut. Am fost încântată de ambalajul auriu care mă duce cu gândul din start la eleganță. În vârful fiecărui ruj se regăsește sigla brandului. Îmi place mult cum se vede și asta nu deranjează cu nimic la primele aplicări.

Fiecare ruj are ca și corespondent câte un număr. Numerele acestora sunt de la 150 la 157. Eu am folosit câteva dintre ele mult mai des decât pe restul. Mai exact, am fost atrasă de nuanțele 152 și 154. Poate și pentru că sunt o mare iubitoare de roșu și roz. Pe Instagram și pe pagina de facebook a blogului ați văzut poze cu nuanțele pe care eu le-am purtat pe buze până acum.

Mai sus aveți poze ale rujurilor mate cu blitz și fără. După cum știți culoarea se poate vedea diferită în funcție de lumină. Eu sper ca pozele mele împreună cu swatch-urile să vă ajute să vă luați nuanța care vă avantajează cel mai mult.

Să vă povestesc puțin și despre rezistența acestora. Rujul este unul tare cremos și se aplică foarte ușor. Chiar dacă acest ruj este unul mat îl simt foarte lejer pe buze și nu mă deranjează absolut deloc. De multe ori l-am verificat în oglindă să văd dacă nu cumva a dispărut. Rezistă foarte bine 6-7 ore în condițiile în care nu mâncați în această perioadă. Uleiul din mâncare în contact cu rujul, îl fac să dispară de pe buze. Dacă în tot acest timp beau doar apă, acesta rămâne la locul lui fără nici un fel de probleme.

Le-am folosit aproape non stop din momentul în care am primit până acum și buzele mele arată foarte bine. Nu sunt deloc uscate, ba din contră, mi se pare că sunt chiar hidratate. Îl consider un ruj perfect și dacă sunteți în căutarea unui ruj mat, Absolut Mat poate fi alegerea perfectă!

Vouă vă plac rujurile mate? Ați încercat vreunul din rujurile mate Yves Rocher?

Câteva poze cu mine purtând diverse rujuri mate Yves Rocher!

Absolut Mat numărul 153
Absolut Mat numărul 154
Absolut Mat numărul 154
Absolut Mat numărul 154 cu blitz
Absolut Mat numărul 156

You may also like

29 de comentarii

  1. Imi place foarte noua colectie de rujuri lansata de Yves Rocher. Am incercat nuantele 153 si 156 si imi plac foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.