Ce este ceara elastică?

Epilatul este una din preocupările doamnelor și domnișoarelor încă din cele mai vechi timpuri. Dacă unui bărbat îi stă bine cu părul pe picioare, unei femei nu îi va face deloc cinste o astfel de apariție. Deși există militante pentru feminism, care au adoptat un look cu păr pe membrele corpului, consider totuși că este destul de inestetic să ai o astfel de imagine. Nu numai că vei încrunta câteva sprâncene în jurul tău, dar vei da dovadă și de o lipsă totală de respect de sine.

Avantajele epilatului cu ceară

Femeile din această lume aleg să se epileze prin diferite metode: cu epilatorul, cu lama sau cu ceara epilat. Conform specialiștilor, epilatul cu ceară este cel mai bun. Părul crește mai greu, se poate rări în timp și eficiența este mult mai mare. Însă, sunt femei care folosesc alte metode pentru că le este teamă de ceară. De ce? Sunt mai sensibile la durere sau se irită foarte ușor de la ceara prea fierbinte. Altele nu au timp sau poate nici banii necesarii pentru a merge la salon des. De aceea, repet, prefera alte metode. Însă acum, și pentru unele și pentru altele există o soluție: este vorba despre ceara elastica. O poți găsi la magazinul specializat în comercializarea produselor pentru epilat, epilatpro.ro.

Acest tip de ceară este folosit pentru a îndepărta părul nedorit de pe orice parte a corpului, nu numai de pe picioare. Este cea mai ușoară și nedureroasă modalitate de epilare cu ceară. Făcută așa cum trebuie, conform instrucțiunilor, ceara elastică va îndepărta tot părul și, ca și în cazul celei tradiționale, acesta va crește mult mai rar în timp. Pregătirea pentru epilarea cu ceara elastică se face la fel ca orice alt tip de epilare.

Se curăță zona respectivă înainte de epilare pentru a îndepărta pielea moartă sau praful. O suprafață curată va face acest proces mult mai ușor.  Apoi se încălzește ceara într-un vas special pe care îl poți achiziționa tot de la acest magazin, epilatpro.ro. Ai grijă când încălzești, astfel încât temperatura să fie cea recomandată de produs, nici mai cald, nici mai rece. De ce? Pentru că ceara prea rece nu va smulge firele și prea fierbinte te va arde. Oricum, ceara este gata când este topită în întregime.

Aplică ceara cu o spatulă și întinde-o pe toată suprafața de epilat. Trebuie să fie un strat mai gros. Apoi presează bine și trage ferm. Ai grijă, ca atunci când tragi să o faci în sensul invers al firelor de păr. Repetă procesul până când tot părul este îndepărtat. Ceara elastică, fiind mai “soft” față de cea tradițională, o poți folosi fără probleme și în zone mai sensibile precum zona axilelor, pe brațe etc.

Așadar, nu trebuie să îți fie teamă să te epilezi cu ceară. Lasă lama de ras pentru că va fi nevoie să te epilezi la două-trei zile. În plus, epilarea cu aparatul de ras nu îți lasă o piele fină. Ceara este singura care îți poate oferi o piele de mătase și creșterea firelor de păr va fi întârziată mai mult timp.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

7 comentarii

  1. Multumim pentru recomandare! Am incercat si eu aceasta ceara si chiar imi place foarte mult!

  2. am incercat-o si eu si imi place mai mult decat ceara clasica. Mi se pare ca se intinde mai usor, nu se lipeste pe unde nu trebuie si nici nu doare asa tare la indepartare. Oricum, epilarea cu ceara este mult mai eficienta decat cea cu epilatorul electric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.