Cutie cu bunătăți din DM – Special box

Iubesc magazinul DM și ori de câte ori ajung în mall, îi fac câte o vizită. Magazinul are produse de la Branduri cunoscute, dar este renumit pentru brandurile proprii foarte calitative. Am cumpărat diverse produse de la ei și cu marea majoritate am fost compatibilă!

Eu m-am mai bucurat de câteva cutii de la ei și toate m-au surprins într-un mod plăcut. Prima cutie am cumpărat-o, a doua am câștigat-o și a treia am primit-o cadou de la DM România.

Cutia cadou a fost una personalizată. Am văzut că mai multe bloggerițe au primit produse în funcție de aria de interes, de culoarea părului sau de accentul pus pe îngrijirea corpului. Eu am primit o serie de produse BIO, produse de îngrijirea unghiilor, 2 produse cu zmeură(ador zmeura) de îngrijire a corpului și 2 produse din gama cu măr verde. Toate arată foarte bine și nu știam cu ce să încep.

Am să vi le prezint pe fiecare în parte și în articolele viitoare vă voi spune despre experiența mea cu aceastea. Din categoria BIO am primit o pungă de cafea măcinată pe care am încercat-o astăzi și mâine voi reveni cu detalii am amănunțite. Un alt produs delicios a fost Crackers și smoothie de măr. Am primit și un sos de roșii cu Quinoa pe care mă gândesc să-l folosesc ca un sos pentru paste. Îmi plac toate aceste produse și am să vă spun mai multe în articole viitoare.

Zmeura este fructul meu preferat. Îmi plac produsele cu zmeură și mă bucur că am primit aceste 2 produse. Gelurile de duș de la Balea sunt extraordinar de bune. Le-aș putea compara cu cele de la Body Shop doar că prețul este unul mult mai prietenos. Dacă mă urmăriți, cu siguranță le-ați mai văzut la mine. Spray-ul de corp de la Balea este o noutate pentru mine. Nu prea folosesc, dar acum dacă tot l-am primit, mă voi răsfăța cu el. Voi mirosi toată a zmeurică.

Am primit și câteva produse de îngrijire a unghiilor. Mai exact, un ulei de îngrijire de la Alverde, un spray pentru uscare rapidă și un creion de îndepărtare cuticule. Nu am folosit nici unul din aceste produse până acum și sunt gtare curioasă cum mă voi împaca cu ele. Până acum nu am folosit decât ojele trend cu care m-am înțeles tare bine.

Gama cu măr verde cred că este nouă pentru că n-am mai vazut-o până acum. Din această gamă am primit o cremă matifiantă și o apă micelară pentru ten normal și mixt. Aceste produse reprezintă o adevărată provocare.

Voi folosiți produse din DM? Ce părere aveți de produsele primite?

 

 

You may also like

24 de comentarii

  1. Ai primit multe bunatati in cutia de la DM. Eu le folosesc de ceva vreme produsele lor si efectiv le ador, ambalajele lor le ador.

  2. Sunt curioasa de toate produsele primite, sunt atrăgătoare toate, eu am produse Balea și îmi plac mult, mi-am cumpărat și de la alte mărci decât cea proprie și sunt mulțumită

  3. gel de dus si spray de corp cu zmeura sau nu vad eu bine? Chiar ma intereseaza sa aflu parerea ta despre ele.

  4. Am remarcat si eu ca nu toate ati primit aceleasi produse dar numai la tine am vazut ca ai primit si produse alimentare.

  5. Nu folosesc , dar am auzit numai laude . Sunt curioasa de produsele de ingrijire a unghiilor . Si zmeurica imi face cu ochiul .;)

  6. Sunt tot mai surprinsă pe zi ce trece de conținutul acestei cutii. Nu stiu cum ai facut sa intri in posesia ei, dar esti o norocoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.