Cursul de italiană de la Eurocor (lecția 9 – 10)

Sâmbăta asta se învață. Mi-am propus să mai pun mâna pe carte și să continui cursul de italiană de la Eurocor început acum ceva timp. Este un curs drăguț, nu foarte greu și în același timp de foarte mare ajutor în ceea ce mă privește. Sunt mulțumită de structura acestuia și de felul în care sunt explicate principalele probleme din curs.

Eurocor a structurat cursul în 20 de caiete. Cu alte cuvinte aș putea să spun că am ajuns la jumătate și nu m-am spetit învățând. Am învățat atunci când am vrut, cât am vrut și temele mi le-am rezolvat în timpul liber fără pic de probleme.

Lecția nouă vine cu câteva lucruri noi. Învățam să numărăm până la 20 și să folosim aceste numere în propoziții. Nu pare greu în primă instanță, dar nici chiar floare la ureche nu este. Lecția este însoțită de câteva verbe noi și conjugări ale acestora. A doua parte a acestei lecții învățăm o nouă serie de cuvinte noi și felul în care acestea se pronunță.

Lecția se termină cu tema pentru acasă. Aceasta poate fi trimisă online la corectat sau pot intra în contul meu de pe site pentru a cere lămuriri profesoarei. Până acum n-am avut nevoie de ajutor, dar se pare că gradul de dificultate crește cu fiecare lecție și pe viitor voi apela și la ajutorul acesteia.

Lecția 10 are ca structură principală cea a anterioarei. Învățăm verbe noi și integrarea acestora în propoziții. Fiecare lecție se termină cu o recapitulare a lucrurilor noi învățate. Evident și cu o temă care are rolul de a aprofunda cunoștințele noi acumulate.

Eu sunt mulțumită de cursul ales, dar și de felul în care decurge acesta. Nu știam la ce să mă aștept inițial și am fost plăcut surprinsă de modul de desfășurare a acestuia. Pe Eurocor găsim foarte multe cursuri din care putem alege și cu siguranță voi găsi un nou curs de care mă voi putea apuca după ce-l termin pe acesta.

Voi plănuiți să faceți un  curs nou? Ce v-ar interesa?

You may also like

32 de comentarii

  1. Tot timpul sunt sunata de la Institutul Eurocor ..mă bate un gând să încerc și eu un curs de Limba Engleză.

  2. ieri ma gandeam la un curs de limba spaniola. Acum, dupa articolul tau parca la fel de tare ma tenteaza si asta de italiana. Practic, cred ca jumatate din cursurile lor mi-ar fi utile si pe plac, dar de unde atatia bani dintr-o data?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.