Cei mai buni angajați merită să viziteze cele mai frumoase locații team building

Termenul de team building a pătruns mai târziu în rândul companiilor din România, dar are parte de un succes uimitor. Angajații sunt încântați să ia parte la astfel de evenimente. Noțiunea de teambuilding derivă de la noțiunea de echipă și reprezintă acțiunea de formare a unei echipe cât mai receptive și eficiente. Companiile care se ocupă de astfel de activități ale angajaților, ce au loc în afara biroului de lucru, pun la dispoziția angajatorilor idei de locație teambuilding sau pot oferi oportunitatea companiilor de a veni cu propuneri asupra zonelor de petrecere a timpului liber.

Scopul unei vizite a unor locații teambuilding

Orice corporație își dorește ca angajații să aibă cele mai bune rezultate și să fie cât mai bine pregătiți. Activitățile de teambuilding se învârt în jurul nevoilor pe care le are compania. Angajații își pot îmbunătăți performanțele prin joc și dezvoltare. Pentru noi, în calitate de angajați, vizita unei locatii team building este un moment relaxant de a ne cunoaște mai bine colegii și de a ne îmbogăți cunoștințele. Pentru angajatorii o astfel de „evadare” din tiparele banale ale biroului poate fi o investitie care îmbunătățește semnificativ bunul mers al companiei. Fiecăruia dintre noi ne-ar prinde bine o vacanță la munte.
Escaladarea muntelui și atingerea obiectului de a ajunge în vârful munților poate fi asociată cu treptele pe care urmează să avansăm în demersul nostru în cadrul companiei. Astfel ne putem ambiționa și se va stârni în noi dorința de a atinge cele mai înalte cote.

Ce efecte produc vizitele unor locații team building

Participarea la activități de teambuiding ne ajută pe noi, ca angați, să lucrăm mult mai eficient. În calitatea noastră de echipă angajată a unei companii, o întrunire de acest gen va îmbunătăți comunicarea între noi ca angajați. Vizita unor locații deosebite ne pot încărca de energie și ne vor ajuta să descoperim punctele tari ale companiei, într-un cadru mai puțin formal, dar mult mai relaxant.
Un efect valoros pe care vizita unei locații teambuilding îl produce, este o mai bună organizare a muncii în echipă. Ne vom crea amintiri plăcute cu colegii, am putea trece peste micile probleme pe care le întâmpinăm la birou și prin joacă și călătorii am putea primi cele mai eficiente sfaturi pentru a ne realiza cât mai ușor treaba. Un teambuilding ajută la crearea unei premise ideale pentru o bună dezvoltare a companiei. Cele mai vizitate locații team building sunt cele situate în zona munților. Sunt de dorit a fi vizitate astfel de zone pentru a ne simți pe cât este cu putință la înălțime.
Un team building asigură jocuri interactive legate de teme ce vizează îndatoririle la locul de muncă, dar și activități distractive cum ar fi mișcare în aer liber sau puțin sport. Participarea la astfel de ,,excursii”ale angajaților unei  firme sau companii aduce beneficii angajatorilor. Realizarea unor astfel de activități în preajma sărbătorilor de sfârșit de an sau în jurul concediilor vor ajuta angajații să înlăture stresul acumulat pe parcurs și să devină mai atrași de locul de muncă.

You may also like

21 de comentarii

  1. stii cat mi-a luat mie sa inteleg care e faza cu acest team building? Nu stiu daca mie mi-ar placea sa particip la asa ceva, in ideea ca nu sunt foarte sociabila de felul meu, dar daca e musai si e si platit de companie, de ce nu? 😀

  2. Oare cate firme fac acest lucru pentru angajatii sai? Sunt putine pentru ca majoritatea se gandesc numai la profit.

  3. Sunt firme din România care fac astfel de teambuildinguri, însă de multe ori sunt cele care au mulți tineri angajați. Sunt multe situații când angajații au nevoie și de o pauză cu colegii într-un alt mediu unde pot discuta idei de afaceri.

  4. Mi-ar plăcea să merg si eu asa in anumite locuri. Deocamdată, vor mai trebui să treacă ani pana sa am un loc de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.