Rochii vintage pentru femei moderne

O rochie aleasă cu grijă poate fi purtată o perioadă suficient de lungă. Nu prea sunt adepta cumpărăturilor doar pentru un eveniment anume sau pentru o singură purtare. Poate că nici bugetul nu-mi permite aroganța asta, dar nici principiile mele de viață nu conduc către idei de genul. Tocmai din acest motiv vreau să vă arăt câteva vintage swing dress care pot fi purtate cu succes în această vară.

Modele de rochii care mă inspiră

Iubesc rochiile și niciodată nu am suficiente, dar asta cred că este specific nouă femeilor și nu mă panichez. Am momente în care prefer rochiile midi, sau sunt evenimente la care prefer să port rochii ceva mai sexy, dar cel mai des aleg rochii casual care pot fi purtate atât la job cât și la orice altă ieșire banală. Sunt convinsă că și garderoba voastră este diversificată și că aveți anumite preferințe. Tocmai din acest motiv vreau să vă arăt ceea ce mi-a atras mie atenția în ideea în care este posibil să vă inspire și pe voi.

Rochii vintage – 1950s dress

Rochiile vintage de inspirație 1950 pot reprezenta o alegere potrivită. Modelul de mai sus aduce foarte mult cu o cămășuță. Este rochia perfectă atunci când avem nevoie de o rochie casual. Poate fi purtată la birou, dar merge perfect la o ieșire la un suc sau chiar un prânz. Acest model este de influență vintage, dar în realitate se preatează perfect și pentru moda acestor ani. Chiar mi se pare foarte drăguță.

1950s V Neck A-Line Embroidery Halter Dress

Rochiile stil A-line sunt acelea care sunt extrem de feminine și care se așează frumos pe corp. Ele încearcă să asemene cu litera A, așa cum le zice și numele. Sunt duficiente modele care poartă acest nume și mie mi se potrivesc extrem de bine. Modelul de mai sus este unul dintre preferatele mele. Îmi doream de foarte mult timp o rochie de acest gen și … uite că am găsit-o. Un alt detaliu care m-a atras a fost și broderia acestuia și chiar n-am putut rămâne indiferentă. În plus, are și un preț bun care mi s-a părut micuț.

Rochii midi

În ultimul timp am făcut un fel de fixație pentru rochiile midi. Mi se pare că sunt în trend și se potrivesc și cu moda anilor 1950 pe care eu v-o propun. Genul ăsta de rochie mi se pare absolut superb. Este perfectă pentru zilele călduroase pentru faptul că este destul de descoperită în partea de sus și destul de vaporoasă în partea de jos. Multe astfel de modele găsiți pe Zkaka și sigur veți găsi acolo ceva pe placul vostru care să vă plictisească.

Voi ce fel de rochii purtați? Vă atrag rochiile ușor vintage?

You may also like

12 comentarii

  1. Si mie imi plac foarte mult rochitele! Am o multime de modele, pentru toate anotimpurile! Nu cred ca voi rezista si voi lua si de aici una, daca au si marimi mai mari! Multumesc pentru selectie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.