Beauty Box Pick N Dazzle (a treia cutie)

Beauty box-ul pe luna ianuarie trebuia să ajungă pe 25 ianuarie, adică exact în perioada în care eram eu la munte. Am amânat puțin primirea ei pentru a nu pune curierul pe drumuri. În concluzie, este beauty box Pick N Dazzle aferent lunii ianuarie și este a treia cutie din al doilea abonament de 6 luni. Primele cuvinte de la deschiderea cutiei, au fost waaaw, ce de bunătăți! Sunt tare încântată de conținut și am să vă arăt exact ce am primit.

În primul rând, vreau să vă spun că am primit 5 produse full size, câteva mostre și calendare cu 2018. Eu am vrut mai mult cosmetice pentru că produse de îngrijire a tenului am și am vrut să-mi iau ceea ce nu am sau am, dar sunt pe terminate. Fiecare își poate personaliza cutia în așa fel încât să primească exact ce are nevoie. V-am povestit aici cum puteți face asta.

Mască de păr cu cocos de la Blue Lily este cel mai nou produs românesc intrat în beauty box-ul Pick N Dazzle. Până acum nu le-am mai văzut, Am primit și un pliant informatic cu produsele pe care le are. Sunt curioasă cum se va împăca părul meu cu ea. O voi pune la treabă cu prima ocazie.

Primer Miss Cop pentru pleaoape. Nu mai am mult din primerul meu de la Bottega Verde și am zis să-mi iau ceva de la Pick N Dazzle. Am primit acest produs care este ambalat tare drăguț. Rămâne de văzut dacă își face treaba bine.

Iluminator Misc Cop. Este un alt produs care m-a cucerit pe deplin. Îmi doream un produs lichid pe care să-l combin cu fondul de ten. Am mai făcut astfel de combinații și rezultatul este chiar spectaculos. Un make up artist a făcut o astfel de combinație și am furat și eu acest truc. Rămâne de văzut cum se4 com portă în această combinație.

Luciu de buze Teeez. Îmi era dor de un produs Teeez și el a apărut. Un luciu roșiatic cu tente sidefii și-a făcut apariția în noua cutiuță Pick N Dazzle. O dată aplicat pe buze acesta își mai pierde din culoare și are o ușoară nuanță de roșu, dar are un luciu interesant. Este ușor lipicios ceea ce pot să spun că-mi place foarte mult, dar sper să ne împăcăm bine.

Paletă de farduri nude Miss Cop. O paletă drăguță care conține niște nuanțe de far mate zic eu. Trusa mai conține și 3 pensule micuțe cu ajutorul cărora puteți aplica fardurile. Eu cred că este o paletă interesantă și cred că o voi dărui.

În colet am mai găsit câteva mostre de la diverse creme și 4 calendare Pick N Dazzle numai bune de pus în potofel.

You may also like

35 de comentarii

  1. Paletă de farduri nude Miss Cop e tare faina…imi plac mult nuantele. Ingenioasa ideea de a combina iluminatorul cu fondul de ten.

  2. Blue Lily? Uite inca un brand de care nu am auzit si pe care, si daca l-as fi vazut pe undeva, nu mi-ar fi dat prin cap ca este romanesc. Masca aceea de par cu ulei de cocos sunt curioasa cum ti se va parea.

  3. Iluminatorul ala l-am mai vazut pe unvdeva. Chiar ma tenteaza. Sper sa iti placa ceea ce ai primit

  4. Paleta de farduri imi place tare mult. Si rujul e intre preferatele mele. Imi plac tare mult aceste beauty box, cred ca o sa ma abonez si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.