Beauty box Pick N Dazzle (al treilea colet)

Vineri a ajuns cutia de la Pick N Dazzle și muream de curiozitate s-o deschid și să văd exact ce produse are. Vreau să vă explic cum am făcut ca să-mi aleg produsele din această cutie. Consider că în felul ăsta am primit exact ce mi-am dorit și în felul ăsta am evitat neplăcerile de luna trecută.

Cum îți personalizezi singură Beauty box Pick N Dazzle

Luna trecută am primit nişte produse bune doar că mă aşteptam la altceva. Puteți intra aici să vedeți exact care sunt produsele pe care le-am primit. Produsele pe care le primești în cutia  Pick N Dazzle se face după profilul creat pe site și în funcție de dorințele pe care tu le menționezi acolo. Din acest motiv am vrut să o personalizez eu după dorințele mele.

Luca Raluca m-a ajutat în acest sens și îi sunt recunoscătoare. Este și ea abonată la această cutie și tot la ea am văzut și fardul de sprâncene de la teeez. În primul rând am intrat în contul meu și am dat pe planurile mele, apoi am intrat pe cutia aferentă lunii august și apoi să-mi selectez produsele dorite pe care le puteam include în cutie. De aici am selectat tușul rezistent la apă de la teeez. Fardul sprâncene nu-l găseam sub nici o formă și am apelat la Raluca să mă ajute.

Sfatul ei a fost foarte eficient. Am intrat în planurile mele și în partea de jos a site-ului avei adaugă un produs urgent. Acolo poți selecta doar categoria din care vrei să primești acel produs. În felul ăsta aveam certitudinea că în cutie voi găsi un produs de sprâncene. Norocul meu a fost că am primit exact produsul de la teeez pe care l-am dorit.

Ce produse am primit în cutia Pick N Dazzle

Fard cremă pentru sprâncene de la Teeez a fost cel mai dorit produs din cutie. Cutia era ceva mai mare și în interior se afla acest mic borcănel. Încă n-am apucat să-l folosesc. Sinceră să fiu, eu nu prea-mi conturez sprâncenele, dar sper să înveț și să-l folosesc așa cum trebuie.

Tuș rezistent la apă Teeez a fost unul dintre produsele pe care mi le-am dorit în mod expre. Am început să iubesc produsele de la această marcă și faptul că restul produselor primite s-au dovedit a fi foarte bune, m-a făcut să-mi doresc din ce în ce mai multe.

Primer Astor pare a fi un produs bun. Îmi doream un primer pentru față pentru că în prezent nu folosesc decât pentru pleoape. Mă bucur să văd că are un SPF 25. Mă duce duce cu gândul la un produs bun pe care doresc să-l încerc și să văd exact cât de eficient este.

Masca de păr MDS este un produs nou pentru mine. Nici despre această firmă nu am foarte multe amintiri. Raluca a recomandat această marcă ca fiind un produs care se aseamănă cu cele folosite în salon. Mi-aș dori să-mi iau și un șampon din această gamă pentru a vedea exact cum se comportă în momentul în care întreaga rutină de îngrijire a părului este de la aceeași firmă.Rimel Miss Cop. Miss Cop este o firmă recent intrată în cutiile Pick N Dazzle. Am primit și în cutia de luna trecută un blush de la ei. Nu l-am desfăcut încă pentru că vreau să mai termin din cele deja deschise. Dacă-l deschid acum, trebuie să încep să-l folosesc pentru a nu risca să se usuce

În colet am mai găsit câteva mostre, așa cum puteți vedea în prima poză.

Ce părere aveți despre aceste cutii cu cosmetice? Sunteți Pro sau Contra?

You may also like

19 comentarii

 1. Fardul pt.sprincene este foarte bun,eu folosesc fard pt.conturarea sprincene lor și îmi place,primele îmi place mult,tușul îmi place dar mai am de învățat cum să l folosesc!să le folosești sănătoasă

 2. Îmi plac aceste cutiuțe mai ales ca produsele sunt de calitate superioară. Nu cunosc produsele și aștept cu real interes review-urile.

 3. chiar sunt curioasa de balsam, mai ales daca iti si samponul sa vedem daca fac treaba buna impreuna. E misto la ei ca poti sa personalizezi ca sa se apropie cu produsele mai mult de nevoile tale.

 4. Foarte fain continutul din aceasta cutie. Sunt curioasa daca o sa te tii de treaba cu aplicarea produsului pentru sprancene 😛 Am si eu mai multe tipuri de produse, dar pana la urma tot la banalul creion am ajuns, mi se pare cea mai la indemana.

  Eu cred ca sunt ultima de pe planeta care nu am comandat niciodata o cutie de genul 😛

  1. Nici eu nu comandasem pana acum. Am inceput cu beauty box=urile de la Marie Claire si cred ca am dat de gustul cosmeticelor la cutie. Asta m-a facut sa-mi doresc mai multe cutii e acest gen pentru ca am observat ca este o afacere buna si pot incerca mai multe produse

 5. eu am comandat cutia cand a aparut si atunci nu aveai atatea optiuni, erau produse de corp mai mult. asa ca am renuntat repede. dar acum, daca iti poti si alege una-alta..asa da!

 6. @Rokolla, we are greatful to all customers who joint at the beginning and we invite tou to discover our full portfolio now from 40 brands and 450+ products and to create tour box of high quality products with a great discount.

  1. De pe site-ul lor oficial. Pretul cutiilor difera. Eu am cea mai ieftina varianta si am platit 79 lei pentru un abonament de 6 luni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.