Ne vedem la cinema

Un tip îi scrie un sms soţiei: Draga mea soţie, te anunţ că m-au răpit extratereştrii! Au început să facă experimente ciudate pe mine. M-au zgâriat pe spate, mi-au rupt cămaşa, m-au murdărit cu ruj. Mi-au promis că mă eliberează peste două-trei ore… (banc citit pe www.adevarul.ro)

Încep acest articol într-o notă veselă și vreau să vă anunț despre lansarea unui nou film „Primul contact” / Arrival.

Unele fenomene sunt greu de înțeles și pentru că încă nu s-au găsit explicații pentru ele unii au numit toate acestea ca fiind SF. Când te gândești la SF îți închipui numai extratereștri mici care umblă prin jurul tău, la fenomene inexplicabile sau alte lucruri pe care nici nu le poți întâlni în viața de zi cu zi.

Nu pot să nu recunosc că acest gen nu este pe placul meu. O carte SF este complet neînțeleasă de mine și din acest motiv evit acest gen pe cât posibil. Nu același lucru îl pot spune și despre filme. Sunt filme bune care printre multe adevăruri sunt introduse și elemente SF pentru spectaculozitate sau pentru că regizorul așa a văzut scenariul. Ultimul film de acest gen pe care l-am văzut și îmi amintesc cu plăcere de el este Ziua Z în care actorul principal a fost Brad Pitt. Un film frumos cu un mesaj plăcut care te ține cu sufletul la gură și în tensiune tot timpul.

Filmele mele preferate sunt cele de groază. Îmi place sentimentul acela de frică și îmi place ca scenariile să fie cât mai originale și cât mai reale. Am văzut și multe filme prost realizate pentru care m-aș fi gândit eu la o regie mai spectaculoasă.

Am urmărit trailerul filmului „Primul contact” / Arrival și îmi dă impresia că este un film bun chiar dacă este SF. Data de lansare a filmului la cinema este 11 noiembrie 2016 iar aceștia sunt câteva nume cunoscute ale actorii din distribuția filmului: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker etc.

Nu am mai ajuns la cinema de foarte mult timp. Îmi doresc să pot ajunge la un film și să mă mai pot relaxa și eu. Cu puțin noroc sper să ajung pe 11 noiembrie.

Vă plac filmele SF?

Am scris acest articol pentru proba 17 a campaniei SuperBlog.

You may also like

5 comentarii

  1. Iata-ma! M-ai facut curioasa!
    Ma gândeam ca aproape toate cartile scrise de Jules Verne au fost, si sunt înca, considerate apartinând science fictionului. Astazi, eu l-as numi un „Nostradamus al tehnologiei”, pentru ca aproape toate viziunile lui, în materie, au devenit realitate. Primul submarin cu propulsie nucleara din lume, de exemplu, s-a numit Nautilus (precum cel al Capitanului Nemo, din „20.000 de Leghe sub Mari” scrisa de J.V.).
    În ce priveste proba, puteai, eventual, aborda adaptând situatia la genul care-ti place… groaza! 🙂

    Succes, Ro!

    1. Iti multumesc de sfat Daniela. Nu m-am gandit si nu am avut inspiratie in acea zi!!! Asta este … imi asum consecintele 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.