Pulover turcoaz perfect pentru o ținută de zi(OOTD)

Îmi plac puloverele de orice gen. Le ocolesc doar pe cele simple care nu au nici un model. Aleg de fiecare dată să aibă câte un artificiu care să mă convingă să-l aleg și asta s-a întâmplat și cu acest pulover turcoaz. Inițial am fost atrasă de culoare și ulterior am analizat și modelul care este unul deosebit. L-am primit înainte de Crăciun și până acum l-am purtat de câteva ori.

Pulover – link

Ceas – link

Puloverul este one size, adică este pentru o persoană care poartă M/L. Ca să fiți sigure că mărimea acestuia este potrivită și pentru voi, nu uitați să verificați tabelul de mărimi. Acolo sunt trecute exact dimensiunile și vă ghidați perfect după ele.

Am combinat acest pulover cu un ceas alb Geneva. Nu este primul de acest gen. Am avut un ceas alb exact la fel care din greșeală l-am stricat și s-a dus un telescop. Am vrut inițial să-l repar pentru că îl purtam zilnic. M-am răzgândit pentru că mi-am dat seama că aș plăti mai mult dacă l-aș repara. Mi-am luat unul nou. Între timp mi-am luat i pe negru. Este un ceas simplu, cu o curea subțire care merge în foarte multe combinații de ținute.

Mi-am luat aceste produse de pe Rosegal. Sunt foarte mulțumită de calitate, preț și diversitatea de modele.

Poza de mai sus este fix din ziua de Crăciun. Am fost în vizită la socrul meu și acolo m-am găsit și cu cumnata și nepotul și chestiile din brațele mele sunt cadouri primite de Cristina de Crăciun. Mi-a plăcut poza și am zis să v-o arăt și vouă.

Ce părere aveți de acest pulover colorat?

You may also like

24 de comentarii

  1. Îți șade foarte bine cu acest puloveraș! Pe mine nu știu dacă mă prinde această culoare. Îmi place mult modelul puloverului, mai ales cum vine la spate. Cau ceva asemănător, dar încă nu am găsit ceva pe placul meu. Pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.