Mereu în trend, cureaua este articolul masculin indispensabil

Comparativ cu femeile, bărbații au la dispoziție o gamă mai restrânsă da accesorii. Cureaua masculină este acel articol ce nu trebuie să lipsească din garderoba bărbatului. Fiecare bărbat are de unde alege modelul potrivit de curele bărbați.

Alegerea corectă a unei curele barbati

O curea bărbați este amprenta personală a unei ținute formale sau casual. Cureaua este un element care ajută la fixarea pantalonilor. Un bărbat care îmbracă frecvent ținute care impun adăugarea unei curele trebuie să se orienteze către modele calitative. O curea piele barbati este un accesoriu rezistent în timp a cărui investiție merită pe deplin făcută. Când doriți să achiziționați o curea pentru bărbați pentru cineva drag este important să îi cunoașteți măsura care să îi fie potrivită. Măsura oricărei curele se exprimă în inch sau centimetri.

Măsura unei curele pentru bărbați trebuie aleasă raportat la partea inferioară a abdomenului. Măsura trecută pe o curea bărbătească este reprezentată de distanța de la catarama acesteia până la gaura din mijloc, acolo unde ar fi ideal să se închidă. Culoarea curelei este un alt criteriu esențial pentru alegerea acesteia. Negrul clasic este potrivit în orice situație și poate fi adăugată fără a ține cont de nuanța hainelor pe care le purtăm.

O curea în nuanțe de maro, gri , crem sau albastru pot fi combinate cu pantofii, sacoul sau pantalonii care compun outfitul. Cel mai important criteriu în alegerea curelei este materialul acesteia. Solicitarea curelei nu se face doar când bărbații se îmbracă sau își schimbă hainele ci și pe parcursul zilei. Închiderea și deschiderea ei rapidă poate duce la deteriorarea ei în timp rapid a curelei, dacă materialul este slab calitativ. O curea de piele este un accesoriu care poate fi purtat cu încredere vreme îndelungată fără a suferi modificări sau rupturi.

Cureaua din piele, un dar de excepție

Bărbații iubesc curelele la fel cum noi adorăm gențile sau pantofii. O curea pentru bărbați este un dar plăcut pentru oricine o primește. Cureaua este acel dar pe care îl putem oferi cu orice împrejurare, de Crăciun sau de Paște, ziua lui sau aniversarea voastră. Ea poate fi purtată atât la ținutele de vară, cât și la cele de iarnă. Nu există tipuri de curele de sezon. O curea de piele este rezistentă la umiditate și condițiile de mediu.

Întreținerea și curățarea unei curele din piele

Întreținerea corespunzătoare a unei curele piele barbati poate prelungi semnificativ durata ei de viață. Exista pe piața produselor din piele soluții special concepute pentru întreținerea articolelor din piele de tipul curelei. O curea de piele poate să își recapete strălucirea și intensitatea culorii dacă va fi curățată cu lapte hidratant. Un alt truc pentru curățarea unei curele este folosirea unei coji de banana. După ce se folosesc aceste coji de banană, care se freacă de curea, se șterge cu o cârpă moale din bumbac. Nu este recomandată spălarea curelei, acest aspect duce la deteriorarea ei.

O curea de piele pentru bărbați care s-a udat trebuie ștearsă cu o cârpă moale și trebuie lăsată la uscat. Cureaua pentru bărbați este un articol util și indispensabil. Ea oferă siguranță și încredere și este acel accesoriu care completează o ținută și o poate pune în valoare.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

20 de comentarii

  1. si sotul meu are doua de piele, calitatea este foarte buna cand alegi piele , cele de musama se deterioreaza in timp

  2. Sotul din dotare are foarte multe curele, poate mai multe decat am eu. Ceasurile si curelele sunt pasiunea lui.

  3. cureaua nu este doar utila, in cazul barbatilor. Este un din putinele accesorii pe care ei le pot purta. Si eu i-am cumparat sotului anul trecut, de ziua lui, un set portofel si curea din piele si a fost incantat de alegerea mea.

  4. Fara curea nu exista … viata pantalonilor. Cand nu stii ce cadou sa oferi unui barbat, daruieste-i o curea si il vei face fericit.

  5. Sotul meu are o manie in ce priveste curelele. Are o gramada in garderoba, le foloseste in functie de ocazie, majoritatea sunt negre dar are si alte culori, depinde cum i-au facut cu ochiul in magazin.

  6. Trebuie sa recunosc.. ii cumpar des curele, dar asta pe pentru ca de multe ori i le fur si le introduc in tinutele mele… a devenit cumva un obicei al nostru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.