Cerceii – bijuteriile din argint ca simbol al eleganței

Cerceii sunt acel accesoriu mereu la modă, fără a ține cont de sezon, momentul zilei sau eveniment. O pereche potrivită de cercei ne ajută să punem în valoare trăsăturile fine ale feței noastre. Cu o pereche de cercei argint corect aleasă nu poți da greș nici măcar la cele mai pretențioase evenimente.

Rolul unei perechi de cercei pentru o femeie

Cerceii au o istorie îndelungată, deși nu este cunoscut cine i-a purtat întâia oară sau de când datează în mod exact aceste accesorii. O pereche de cercei argint poate fi asociată cu statutul persoanei care îi poartă sau chiar și cu caracterul persoanei în cauză. Argintul este un element prețios, cu un preț ușor accesibil, foarte apreciat datorită faptului că nu suferă modificări în timp.

O pereche de cercei de argint este rezistentă la condițiile de umiditate, soare sau factori externi. Să investești în astfel de accesorii este ideal,deoarece aceste bijuterii nu sunt niște gablonțuri de pe tarabă deloc rezistente. Cerceii nu au doar un rol de podoabă. Putem alege să purtăm un model deosebit de cercei în momentul în care ne schimbăm lookul.

Trebuie să alegem cerceii în funcție de lungime părului și de forma lui. Trăsăturile feței sunt criterii esențiale în alegerea unor perechi de cercei. În timp ce unele femei poartă cerceii ocazional, majoritatea femeilor nu pot concepe să nu includă acest accesoriu în garderoba zilnică. Foarte multe femei își creează un adevărat dressing pentru cercei argint.

Rolul acestora este de a ne evidenția trăsăturile feței, de a ne pune în valoare atuurile și de a completa o ținută. Cerceii sunt acel accesoriu care pot oferi strălucire unei ținute complet banale. Să optăm pentru o pereche de cercei argint al cărui model unic este compus din pietre strălucitoare la o ținută ștearsă poate fi cea mai bună idee.

Cum purtăm cerceii

Nu există o regulă scrisă în privința modului în care putem purta cerceii. Putem alege o pereche de cercei care să  completeze o ținută sau din contra, pentru un plus de efect putem compune un contrast între cerceii din argint și articolele vestimentare. Piața bijuteriilor ne pune la dispoziție modele variate de cercei, bijuterii tematice, de la bijuterii personalizate sau bijuterii a căror formă au o anumită încărcătură semnificativă.

Putem alege să purtăm cerceii care să ne avantajeze lookul. Nu trebuie să alegem să purtăm o pereche de cercei doar pentru că ne place modelul, dar care să ne vină îngrozitor de rău. Cerceii de tip verigă nu pot fi purtați la birou sau la o întâlnire protocolară. Cerceii perlă sunt un simbol al eleganței și rafinamentului. Putem purta cerceii după bunul plac, după cum simțim și cum dorim. Ține doar de psihicul nostru dacă alegem să purtăm cerceii din argint ghidându-ne după anumite criterii. O pereche de cercei într-un model unic vor atrage priviri și vor stârni admirația. Cert este că alegerea unui model de cerceii din argint poate fi un proces dificil și ar fi păcat să ne oprim doar la un singur model.

Care sunt cerceii voștri preferați?

You may also like

19 comentarii

  1. Desi am si cercei din aur prefer sa port cercei din argint. Am cateva perechi dar o pereche pe care am luat-o di Bulgaria sunt preferatii mei.

  2. cerceii sunt bijuteriile mele preferate. Ma lipsesc de bratari si coliere, doar sa am cercei si inele. Cele din argint imi plac, dar nu prea le pot purta pentru ca sunt alergica la metale si tolerez doar aur.

  3. La categoria bijuterii din argint cred ca sunt campioana! Fiecare set este deosebit si le port cu mare drag!

  4. Cerceii preferati trebuie sa fie din aur si sa nu-mi agate gulerul sau sa ma deranjeze la dormit. Adica mai curand mici si fara briz-briz-uri ascutite. Seara, la ocazii, tot din aur, mai lunguieti ca forma, pot fi si cu pietre asortate la ceva din tinuta. Nu-mi plac seturile de bijuterii, in schimb. Port argint, insa mai ales inele si bratari. Am pierdut un cercel de argint candva, frumos de efectiv am plans supa el, din acela cu tortita curbata fara nimic altceva – bineinteles ca mi-a iesit din ureche fara sa simt… De atunci nu prea-mi mai schimb cerceii, ca sa nu-i m ai pierd iar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.