Experiența mea la Epsilon – centru de remodelare și slăbit

În cadrul ultimei întâlniri de bloggerițe din Galați am primit un voucher de la centrul de remodelare Epsilon. Aveam șansa să-mi aleg un tratament gratuit din cele 6 propuse. Eu îmi doresc să mai slăbesc un pic și în ultimul timp am făcut un fel de obsesie din asta. Nu fac mari eforturi, dar am început să mă gândesc de 2 ori înainte de a mânca ceva nesănătos sau înainte de a bea o băutură carbogazoasă. Poftele sunt mai mari decât voința mea și uneori recunosc că mai calc strâmb.

Centrul Epsilon are ca principal obiectiv îngrijirea corespunzătoare a corpului și tonifierea acestuia astfel încât rezultatul să fie unul pe măsura așteptărilor. Evident că nimic nu se întâmplă peste noapte și pentru a putea să ai rezultatele dorite trebuie să-ți alegi exact acele pachete de îngrijire care se potrivesc corpului.

Prima mea ședință de electrostimulare

Electrostimularea este un fel de fitness intensiv, pentru ca experții au evaluat că 30 de minute de electrostimulare echivalează cu 4-5 ore de gimnastică fără întrerupere. Așa se face că efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar după prima ședință pierzându-se în centimetri.

Înainte de a începe ședința propriu zisă am fost supusă unei serii de măsurători pe tot corpul. Am fost puțin necăjită și îngrijorată că pe lângă kilogramele în plus a apărut o celulită. Știam că am puțină celulită, dar domnișoara mi-a arătat și explicat concret pe picioarele mele ce și cum. În concluzie, mi s-a zis exact de unde să slăbesc, care este pielea care ar trebui să fie mai tonifiată și gradul celulitei de pe piciorușele mele. Dacă până acum kilogramele erau o problemă, acum am aflat că ar trebui să acord o importanță sporită și celulitei.

Experiența mea

Toate aceste paletuțe au fost ușor umezite și puse direct pe corp. Prin ele se transmit impulsuri de o intensitate mai mică, la început, și ulterior se mărește intensitatea în funcție de gradul de suportabilitate al fiecăruia. La o scurtă documentare pe internet am fost ușor panicată. Mă gândeam că întregul procedeu va fi mult prea dureros. M-am liniștit când am aflat că intensitatea este reglabilă.

Aceste palete mi s-au așezat pe corp în funcție de muști și de zonele pe care eu ar fi trebuit să îi pun în mișcare. Am avut pe brațe, burtă, fese și picioare. Întregul procedeu durează 30 de minute și am început cu o intensitate mică pentru a mă obișnui. Ulterior aceasta a crescut ușor în funcție de cât am vrut eu. Evident că pentru rezultate spectaculoase este de preferat să folosești o intensitate mai mare. La primele ședințe este de preferat să nu se întâmple asta.

Mie personal mi-a plăcut această experiență. Am plecat acasă cu un pliant prin care aveam o schemă pusă la punct în funcție de nevoile corpului meu. Eu am nevoie de radiofrecvență, electrostimulare și vacuum. La alegerea unui pachet personalizat aș avea o reducere de 20%. Mă gândesc serios să văd exact ce voi urma să fac pentru că vara tocmai a început și eu îmi doresc să ajung cât mai curând la plajă!

Voi ați apelat la ședinte de tonifiere a corpului?

You may also like

19 comentarii

  1. Eu nu am apelat la sedinte de tonifiere,insa mi.ar placea mult sa stiu ca am un corp frumos si sanatos

  2. Eu sunt mare fan astfel de proceduri și am optat pentru mai multe variante. Electrostimularea este eficienta si este printre preferatele mele. Ajuta mult si eu chiar recomand.

  3. Am făcut 1 an după sarcina masaj anticelulitic, în rest nu m-am prea omorât cu mersul la salon. Sincer mi-ar plăcea sa revin, doar ca programul și viata haotica nu prea îmi permite.

  4. Ma bucur ca ai avut parte de o experienta buna!! E important sa oferim corpului nostru stimulari interne si externe pentru slabit/tonifiere/mentinere.

  5. Era clar ca mai multe tratamente cumulate dau rezultate mai bune intr-un timp mai scurt. E bine ca ai si reducerea aceea. Acuma nu stiu exact care sunt preturile, dar si eu, daca ar trebui sa merg la mare sa fac parada in costum de baie, as apela la astfel de procedee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.