Burete demachiant din celuloza Ebelin (review)

Burețeii din celuloză de la Ebelin i-am cumpărat din DM și am dat 4 lei pe amândoi. Am fost puțin reticentă când i-am cumpărat și m-am gândit că nu trebuie să mă aștept la mare lucru. Cu atât mai mult cu cât prețul este foarte mic.

În ambalajul produsului se află 2 bureței ambalați individual(2 lei burețelul!!). Îmi place că sunt ambalați separat pentru că al doilea burețel este păstrat în siguranță până se strică primul. Eu îl folosesc de aproape o lună ți pot să zic că este ca nou.

Burețelul este foarte tare dar o dată ce intră în contact cu apa se devine nici moale dar nici tare dar în același timp perfect pentru a mângâia tenul. După ce l-am udat și s-a muiat îl stoarcem de apa în exces și aplicăm ceea ce vrem pe el. Eu l-am folosit folosit și împreună cu demachiant dar și împreună cu loțiunea de spălat fața dar cred că la fel de bine poate fi folosit pur și simplu.

După folosire l-am spălat cu apă și săpun și i-am făcut un loc special în baie dar să nu îl puneți într-un recipient închis pentru că acesta trebuie să se usuce și dacă nu are aer va prinde un miros urât.

Închei prin a spune că ador acest burețel și că mă ajută foarte mult la demachierea și curățarea feței.

Voi ați încercat burețeii din celuloză de la Ebelin?

Mă puteți și urmări pe
Facebook  Rokolla  …. (click pe nume)
Instagram Rokolla24  ….(click pe nume)
Pinterest  Rokollla …. (click pe nume)

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.