Geacă din imitație de piele și blugi cu broderie(OOTD)

Anul ăsta l-am început în forță cu foarte multe poze cu mine. Am foarte multe colete primite în ultimul timp și vreau să vă arăt ce frumuseți am mai primit. Nu știu cum se face, dar toate îmi plac. Duminică am profitat de vremea frumoasă de afară și m-am îmbrăcat cu singura gacă din imitație de piele care este îmblănită. Modelul este senzațional și foarte frumos. Nimeni n-ar putea rămâne indiferent la văzul ei.

Geacă din imitație de piele Dresslily

Geaca este absolut senzațională. Este foarte frumoasă ca și model și trebuie să recunosc că se așează foarte bine. Pielea este una moale și foarte maleabilă. Se așează frumos pe corp și nu prezintă nici un disconfort. În plus, pe interiorul acesteia are o blăniță gri, așa cum se vede în partea de sus.

Geacă – link

Blugi – link

Dacă până acum îmi luam L pentru diversele haine comandate de pe site-urile asiatice, nu ignor niciodată tabelul de dimensiuni. Coform acestuia, mă încadram la mărimea M pentru această geacă și mărimea este foarte potrivită. Se așează perfect în condițiile în care am și un pulover pe sub ea.

Interior pufos, piele moale, geacă călduroasă și un fermoar pe diagonală. Cam asta oferă geaca aceasta și trebuie să recunosc că sunt îndăgostită de ea. Este potrivită pentru vremea asta care este ușor călduroasă. La nevoie, merge ridicat gulerul și închis cu niște capse. În felul ăsta îmi acopăr gâtul și nu-mi va mai fi la fel de frig.

Blugi negri cu broderie

Am avut ceva emoții și în privința blugilor. În pozele de pe site acestea par destul de scurtuți și mă gândeam că voi arăta ca un cocostârc cu ei. Pe mine se așează perfect. Par ceva mai lungi decât în pozele de pe site și eu i-am purtat de fiecare dată cu cizme sau UGG-uri ceva mai înalte care nu permite să mi se vadă glezna.

Blugii sunt absolut perfecți. Materialul este unul elastic, așa cum îmi place mie. Chiar dacă sunt elastici, nu se lărgesc pe măsură ce-i porți. Pur și simplu se așează frumos pe corp. Broderie nu este stridentă ca să deranjeze. Este o broderie florală cu o trecere ușoară de culoare de la alb la negru, așa cum se vede în poze. Marginile buzunarelor și marginea din partea de jos este ușor franjurată. Acest mic detaliu se vede bine.

Materialul este unul plinuț și potrivit pentru această vreme. Singurul minus al acestor blugi și a tuturor blugilor pe care eu i-am cumpărat de pe site-urile asiatice este că fermoarul se deschide singur și trebuie să stau tot timpul cu ochii pe el. Oricum ar fi, îmi plac și voi mai poza cu ei pentru că dau bine în poze și sunt nedezlipită de ei.

You may also like

30 de comentarii

  1. Nu m-au atras niciodată aceste piese vestimentare. Blugi de aceștia tot vad peste tot, însă eu ii prefer pe cei simpli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.