Idei de organizare pentru ziua de naștere a copiilor

Copiii se bucura când primesc atenție și totuși nu trebuie să exagerăm cu iubirea, micile atenții sau dulciurile. Evident că asta este în teorie pentru că nu prea rezist tentației de ai cumpăra copilului un ou de ciocolată atunci când îi văd ochișorii mici și triști atunci când eu mă pregătesc să zic un NU. Chiar nu pot fi de piatră!

ursitoare-botez-bucuresti-29Petrecerea de botez

La botez am avut ursitoare care i-au urat numai de bine și au făcut o atmosferă frumoasă. Nu toată lumea vede necesar prezența acestor ursitoare și am văzut că sunt persoane publice care consideră că se pot lipsi de prezența acestora. Mie mi-au plăcut și cred că am făcut o alegere bună. Nu regret nici măcar o clipă de această alegere.

Nu știu dacă această „tradiție” este mai mult în Moldova. Nu prea am fost la evenimente în alte zone ca să-mi pot da cu părerea și chiar ar fi interesant să aflu acest aspect. Mă voi interesa în această privință.

Tăierea moțului

A fost o petrecere ceva mai restrânsă și tot ne-am strâns vreo 20-25 de persoane. Inițial mi-aș fi dorit să mergem la un loc de joacă. Ulterior ne-am răzgândit pentru că nu aveam prea mulți prieteni cu copii și am zis că nu ar fi fost foarte distractiv. Criss era micuță și nici nu prea mergea bine în picioare și sigur nu s-ar fi bucurat așa cum trebuie de acest eveniment.

Oricum ar fi, îmi doream altceva pentru acel eveniment. Nu am reușit să stau prea mult nici la masă pentru că Criss nu vroia la masă, vroia să meargă și trebuia să o țin de mânuțe. Evident că i se mai punea pata pe câte ceva și o mai apuca plânsul și tot așa.

Petrecerea de 2 ani

Ziua Cristinei este în august. Numai bine cât să mergem la iarbă verde, cu tot ce-ți trebuie pentru grătar, cu tort și multe sucuri sau chiar băuturi alcoolice. Cam așa a petrecut Criss ziua ei și recunosc că au fost prezenți mai mulți adulți decât copii. M-am consolat cu gândul că este mult prea mică și sigur nu-și va aminti mare lucru de la această aniversare.

animatori-petreceri-copii-10Încă este devreme să mă gândesc la aniversarea ei de 3 ani. Doamne ce-a trecut timpul!!! Normal că este devreme și totuși prea mult nu mai este. Anul acesta clar îmi doresc să fac la un loc de joacă și nici nu mă gândesc să n-am animatori petreceri copii. El știe să organizeze copiii și să-i coordoneze frumos, să facă jocuri cu ei și să fructifice din plin  timpul petrecut la locul de joacă.

Ursulla.ro este un grup de persoane care se mulează perfect pe cerințele părinților și oferă servicii de animatori în cadrul petrecerilor, ursitoare pentru botezuri sau chiar pictat pe față. Cu alte cuvinte se ocupă cu buna dispoziție. Eu mai am de pus multe lucruri la punct și cred că toate pregătirile vor începe după ce mă voi întoarce din vacanță. Trebuie să pun la punct fiecare detaliu și sper ca ideile mele să coincidă cu cele ale soțului.

Sunteți pro sau contra organizării zilei aniversare la locul de joacă?

You may also like

4 comentarii

  1. noi duminica am avut potezul juniorului si am avut ursitoare,nu am fost incantata de idee dar m-a convins sotul plus ce sa zic ca, copii au fost fascinati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.