Ai o fermă de animale? Află de AICI cum să o dotezi modern

Agricultura a devenit un domeniu profitabil în ziua de astăzi, mai ales pentru întreprinzătorii inteligenți, care știu că pentru a găsi succesul este nevoie de investiții numeroase în utilarea fermelor cu tehnologie de ultimă oră. Pentru foarte mulți dintre orășeni, această ramură a economiei a devenit un motiv perfect pentru a abandona viața din mediul urban și pentru a începe o mică afacere la țară. Principala atracție a devenit creșterea păsărilor de curte, a vitelor, a porcilor.


Pentru a obține succesul însă, aceștia și-au dat seama că trebuie să găsească o afacere rentabilă, dar cu o concurență mai mică, cum ar fi creșterea bibilicilor, a prepelițelor sau a caprelor. Deși privită de multe ori cu reticentă pentru că în România nu este așa des întâlnită acestă afacere, totuși ea a prins tot mai mult avânt, mai ales pentru că sistemul de hrănire e asemănător cu al celorlalte animale. Utilarea afacerii cu tehnologie modernă a devenit însă necesară, iar afaceriștii s-au raliat standardelor U.E.

Iată câteva echipamente care nu trebuie să lipsească din ferma ta:

  • Instalațiile automate de hrănire și de distribuție a apei sunt necesare atât pentru eficientizarea afacerii prin micșorarea numărului de angajați, cât și prin asigurarea unei hrăniri la timp și complete a animalelor din fermă.
  • Tocătorul de furaje nu poate lipsi dintr-o astfel de afacere pentru că el înseamnă câștigarea timpului prețios, muncă fizică mai puțină și o hrană de calitate. Astfel, pe pagina web intitulata Fermierul Afacerist, pot fi găsite numeroase produse de acest tip, foarte utile pentru o fermă de animale ce se dorește a avea succes.
  • Un sistem de muls economic este de preferat celui manual care înseamnă timp mai mult, angajați numeroși, posibilă contaminare a laptelui obținut din cauza igienei precare. Un astfel de utilaj este perfect pentru animale, care în acest mod reușesc să obțină tratamentul cuvenit.
  • Pentru ca afacerea de familie să devină una profitabilă încă de la început, se pot instala pentru clienții din jur dozatoare de lapte ușor de operat de către persoanele care își doresc să cumpere. Ele pot fi instalate și în magazinele cu care au contracte de colaborare.
  • Tancul de răcire este perfect pentru a menține laptele în standardele cerute. Acesta păstrează lichidul la temperatura potrivită, împiedicând dezvoltarea bacteriilor și alterarea laptelui, transportându-l intact până la destinație.
  • Un aparat de sudură împreună cu toate accesoriile necesare poate fi foarte util în orice fermă pentru că aici există numeroase împrejurări în care poate fi folosit, cum ar fi: realizarea unei instalații pentru apă, reparațiile care se impun acesteia, construirea unui gard despărțitor sau chiar ridicarea unor clădiri anexă din metal. În acest sens, un ajutor perfect îl pot oferi acele fitinguri de la Nicometaltub, precum și țevile din otel. Intrând pe site, un fermier poate găsi exact produsele de care are nevoie!

În concluzie, este necesară dotarea modernă a fermei de animale cu dispozitive de ultimă oră, cu ajutorul cărora afacerea să prospere în scurt timp, iar animalele să fie bine îngrijite și să producă din ce în ce mai mult. Un afacerist inteligent trebuie să aibă răbdare, să muncească mult, să dețină un plan bine pus la punct și să aibă o viziune inovatoare.

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.