Outfit Zaful și ultimele zile cu soare (OOTD)

Aceste poze le-am făcut acum câteva zile când încă mai era soare. Știu că s-au cam terminat zilele frumoase pentru că se vede că vremea s-a schimbat. Îmi doresc să vină măcar un strop de zăpadă să se bucure și copiii de ea. Ei săracii o așteaptă cu nerăbdare. Nu mai zic de Criss ce disperată este când vede zăpada la televizor! Mă bucur de soarele din poze și vă arăt un zâmbet larg și câteva produse pe care le am de la Zaful.

Pulover – link

Rucsac – link

Un outfit simplu, dar extrem de comod. Puloverul are niște culori calde și este foarte pufos. Nu vine perfect pe lângă corp și este puțin mai dificil de purtat. Nu este foarte lung și am văzut că sunt persoane care pun accent pe acest aspect. Pentru mine este perfect și chiar dacă geaca a stat puțin mai fixă pe mine când l-am purtat, nu m-a deranjat foarte tare.

Rucsacul nu este foarte mare, dar este potrivit pentru a lua lucruri esențiale. Îmi place ca are câteva fermoare care mă ajută să-mi organizez mai ușor lucrurile și să nu mă plictisesc căutând ceva în el. Primul meu rucsac tot de pe Zaful este și pentru că mi-a plăcut mult și încă îl port, mi-am făcut curaj să comand și alte modele.

Cam așa îmi place să îmi îmbrac în această perioadă. O pereche de cizme sau UGG-uri, o pereche de blugi sau colanți îmblăniți și un pulover pe sub geacă.

În aceeași comandă am avut și acest suport de uscat pensule. De câte ori nu v-ați spălat pensulele și nu știați cum să le puneți la uscat? Nu este bine să stea cu perii în sus pentru că toată apa se reține la baza perilor și asta face ca perioada de folosire să se scurteze. Nici la orizontală n-ar fi tocmai ok pentru că tot rămâne umezeală la bază, dar eu așa le uscam până să folosesc acest suport. Partea de silicon le împiedică să cadă sau să alunece și sunt foarte ușor de așezat în suport. În plus, se pot pune pe dimensiuni și eu consider că este foarte bine gândit. Pentru mine este foarte util. Se montează ușor  prin îmbinarea celor 3 plăcuțe și se strânge la fel de ușor.

Ce produs vă atrage cel mai mult din comanda mea de pe Zaful?

You may also like

19 comentarii

  1. Ce intrebare! Puloverul pentru nuanta si frumusete si rucsacul pentru ca am facut o adevarata pasiune pentru rucsacuri. Sunt incantatoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.