Oracal – folia adezivă de calitate care înfrumusețează diverse tipuri de geamuri

Aspectul estetic este primul punct de atracție în privința unui magazin, unei mașini sau unui produs. Acest aspect este un fel de punct forte, un ,,ambalaj” care are rolul de a atrage priviri și curiozități sau de a stârni admirația. Oracal este o folie autoadeziva PVC, polimerică sau translucidă, al cărei rol este de a înlătura relfexiile nedorite grație suprafeței semimate. La baza acestui produs stau adezivii poliacrilici pe baza de solvenți ce oferă o arie largă de utilizări. Ni s-a întâmplat să vedem în vitrinele magazinelor acel efect de geam sablat sau înghețat și ne-am pus întrebarea despre cum a fost realizat acel geam. Prin aplicarea de oracal s-a obținut acel efect. Această folie are multiple întrebuințări și utilizarea lui prezintă multiple avantaje.

Utilizări ale foliei oracal

De la vitrinele magazinelor la geamurilor bisericilor, putem vedea diverse decorări și modele ale acestora. Eu am crezut că există geamuri special create pentru acestea până de curând, când am aflat de la un prieten despre aceastp folie autoadeziva care are multiple întrebuințări. Această folie autoadezivă poate fi mată sau lucioasă, în funcție de efectul dorit vizat.
Oracal poate fi folosit pentru decorarea geamului mașinilor sau a exteriorului acestora, în mod special pentru obținerea unui efect de tunning. Folia adezivă este destinată și utilizării în magazine sau companii, nu doar pentru decorarea de geamuri, ci și a pereților clădirilor, în interior sau exterior. În acest caz acesta este utilizat pentru a scrie numele companiei, produsele sale, programul sau ofertele. Acesta poate fi utilizat pe termen lung sau pe termen scurt.
Piața produselor de folii autoadezive ne pune la dispoziție o gamă mare de oracal, în funcție de efectul scontat. În cazul în care dorim să ne bucurăm o perioadă mai mare de timp această folie, putem utiliza o folie autoadezivă ultraleaf cast. În cazul campaniilor promoționale de scurtă durată putem opta pentru o folie autoadezivă, calandrată și lucioasă, cu adeziv îndepărtabil .
Un alt tip de folie, foarte atrăgătoare, este folia autoadeziva din poliester cu efect metalic. Inscriopționarea obținută cu ajutorul acestui tip de oracal este una de calitate superioară. Foliile autoadezive de tip oracal pot fi folosite chiar și în cazul expozițiilor. Pentru astfel de evenimente avem de ales între fome exhibition și economycal.

Avantajele utilizării de oracal

În funcție de ceea ce ne dorim să obținem și de cât timp dorim să ne bucurăm de folia adezivă optăm pentru acel tip de oracal care ne avantajează. Materialul prezintă avantajul de a fi aplicat ușor și cu precizie pe orice tip de suprafață. Dacă nu doriți utilizarea pe termen îndelungat puteți opta pentru o folie de transfer cu suport de hârtie, care poate fi înlăturată după șase luni.
Indepărtarea acestuia nu lasă urme. Oracal este o folie autoadezivă rezistentă la condiții extreme de vreme și factori externi. În cazul inscripționărilor mașinilor aplicația de folie autoadezivă PVV-high performance care are un efect vizual foarte bun, și durează până la 8 ani, regăsindu-se într-o varietate de palete coloristice. Pe lângă avantajul de a înfrumuseța clădiri, mașini sau vitrine, au rolul de a oferi luminozitate. Avantajul utilizării de oracal este că asigură un grad de vizibilitate ridicată în orice moment al zilei. Oricare ar fi mediul pe care urmează să fie aplicată folia aceasta este foarte rezistentă și oferă un aspect vizual atrăgător.

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.