Vestă de blană Karla

Diversele experiențe cu site-urile online sunt o adevărată plăcere. Niciodată nu am fost reticentă în privința vreunuia pentru că știu că sunt cetățean european și am drepturi. În concluzie, atunci când găsesc un produs care îmi place, nu stau prea mult pe gânduri. Vestele de blană sunt foarte greu de găsit sau să mă exprim ceva mai frumos

Asta s-a întâmplat și în momentul în care am primit un newsletter de la www.karla.ro cu ofertele pe care le aveau și evident că mi-a sărit în ochi o vestă de blană neagră. Nu are toată lumea vestă de blană sau cele pe care le-am mai văzut în magazinele fizice au niște prețuri exorbitante de care nu prea-ți vine să te apropii. Această vestă, pe lângă faptul că arăta bine era la reducere adică era un cronometru acolo care spunea ca promoția durează o zi și puțin și prețul era foarte bun. În concluzie vesta costa 99 lei.

Am văzut această ofertă după telefon și am încercat să mi-o comand tot după telefon însă a fost imposibil. Site-ul a fost blocat câteva ore …. după asta nu reușeam să îmi fac cont …. Eu eram la Cluj în acel moment și timpul nu mi-a permis să navighez atât cât mi-aș fi dorit, telefonul nu mă ajuta  deloc așa că am abandonat.

Prețurile practicate de Karla.ro sunt mici și au câteva produse care m-au atras. Transportul este gratuit pentru comenzile ce depășesc 100 lei și pentru că nu mă încadram doar cu vesta am decis să îmi mai adaug ceva, așa că mi-am mai ales un colier foarte simpatic. Îmi pare rău și acum de această vestă pentru că nu am reușit să mi-o comand. După termenul menționat prețul a crescut, aceasta costa în jur de 150 lei, tot nu era mult doar că bugetul meu l-am cheltuit pe diverse alte lucruri așa că am decis că voi reveni pe site pentru alte cumpărături.

În măsura în care mai găsesc și alte oferte de care să fiu atrasă am să vă anunț și pe voi și poate voi poate vă dau câteva idei de shoppingăreală. Eu acum sunt în căutarea unor rochii ceva mai speciale și cred că voi plasa o comandă curând.

 

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.