Pentru comenzile pe Dresslily nu se plătește transport

Comenzile de pe site-urile asiatice ajung cel mai devreme în 2 săptămâni și cel mai târziu într-o lună jumătate. De obicei iau în calcul 3 săptămâni pentru că așa durează în medie o comandă. Nu înțeleg cum o comandă plasată pe Dresslily, un site asiatic, poate avea transport gratuit și o comandă plasată pe un site din România la o sumă considerabilă are transport. Îmi este peste puteri să înțeleg acest aspect. Atâta timp cât eu îmi găsesc ceea ce am nevoie pe site-uri asiatice, prefer să-mi comand online lucruri chiar dacă risc să le primesc cam într-o lună.

Dresslily și Zaful sunt cele 2 site-uri care au transport absolut gratuit. Îmi place de pic acest aspect și voi continua să plasez comenzi pe aceste site-uri. Tot timpul găsesc lucruri care să mă atragă și mai nou mi-am corupt și soțul să-și mai ia și el câte ceva.

Jachetă – link

M-am tot pus pe căutat geci de iarnă. Deja am plasat o comandă cu câteva geci și parcă tot îmi mai doresc câte ceva. Mi-am găsit această jachetă care cred că este mai potrivită pentru primăvară/toamnă. Mă gândesc că până atunci n-o voi mai găsi pe site și m-am gândit s-o comand acum și văd eu cât de groasă este.

Geantă – link

O geantă în plus nu strică niciodată. Îmi place să-mi cumpăr genți pentru mine sau ca să le pot oferi cadou. Nu o dată am făcut cadou genți achiziționate inițial pentru mine. Modele pe care le găsesc pe site nu le-am văzut pe nicăieri în oraș și consider că pentru o femeie, o geantă reprezintă cadoul perfect. Dresslily are o categorie întreagă de genți și le puteți alege în funcție de felul în care vreți să le purtați, de mărime, culoare, etc. Sunt foarte multe criterii de selecție și să nu vă mai povestesc de câte modele vedeți pe site. Aproape că nu știu pe care s-o cumpăr mai întâi.

Cizme – link

Cizmele se potrivesc bine cu geanta de mai sus. Inițial nu am realizat această potrivire, dar uite că dragstea mea pentru maro m-a făcut să aleg aceleași nuanță și să le combin perfect. Îmi plac cizmele lungi și până acum mi-am ales doar din cele cu piele întoarsă. Acum parcă aș vrea și ceva împotriva umezelii și acestea par mai mult decât potrivite.

Ce părere aveți de alegerile făcute? Și voi sunteți iubitoare de maro?

You may also like

7 comentarii

  1. Oare cui nui place când are transport gratuit?
    Da, și mie îmi place culoarea maro.. Geanta aleasa de tine este superbă.

  2. nu am cuvinte ca sa zic cat de mult imi plac cizmele alea. Bine, doar visez la ele, ca pe mine nu m-ar incapea la gamba nici intr-o mie de ani. Vad ca au si pe negru si pe bej deschis, dar imi place ca ai ales maro, mai ales ca se si poarta in sezonul asta culoarea asta,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.