Horoscopul ne poate influența viața. Cinci sfaturi demne de urmat

În fiecare zi avem o anumită stare de spirit, suntem dominați de energii negative sau pozitive, pentru că fiecare zi este unică. Acțiunile noastre zilnice sunt în strânsă legătură cu astrele și previziunile astrologice. Horoscopul reprezintă grafica poziției stelelor, pe baza cărora astrologii fac deducții și interpretări asupra trăsăturilor de caracter. Horoscopul este un instrument după care ne ghidăm, care ne dezvăluie trăsăturile de caracter. Este aceea rubrică zilnică ce dezvăluie anumite preziceri. Vreau să vă prezint cinci sfaturi demne de urmat în privința horoscopului.

 1. Introdu horoscopul în rutina ta zilnica

Timpul este principala coordonată a fiecăruia dintre noi, marchează începutul și sfârșitul fiecărei zile și existenței oricărei persoane. Timpul, luna, ziua, ora, momentul îl trăim doar o dată, fiind ireversibil. Horoscopul este foarte important pentru un număr însemnat de persoane. Este parte din rutina noastră zilnică. Îl urmărim dimineața, la o cafea în bucătărie, îl ascultăm în mașină la radio, în drum spre locul de muncă sau îl citim prin intermediul rețelelor de socializare sau din ziare ori reviste. Urmărim previziunile pentru zodia noastră, sau pentru horoscopul celor dragi și ne interesează anumite aspecte, cum ar fi casa, banii, sănătate și iubire. Horoscopul face parte din rutina noastră zilnică fiind la fel de important ca o confesiune sau activitățile pe care le realizăm în fiecare zi.

2. Urmează credibilitatea horoscopului și evită conflictele sau situațiile tensionate

Unii dintre noi ținem atât de mult la compatibilitatea dintre zodii încât relațiile cu cei cu care venim în contact le tratăm în funcție de ascendent. Astrologia este o știință profundă care ne ajută să ne alegem partenerul sau partenera în funcție de semnul lor zodiacal. După ce cunoaștem mai bine o persoană și constatăm că avem preferințe comune, hobby-uri sau calități personale comune, ajungem să întrebăm ce nativ îi domină.
Horoscopul ne ajută să ne apropiem mai mult de nativii din aceeași zodie sau de cei din zodiile cu care suntem compatibili și ne înțelegem bine. Astfel horoscopul ne ajută să evităm tangențele cu nativii cu care nu ne înțelegem. De cele mai multe ori s-a dovedit că stabilitatea unei relații este dată de zodii. Spre exemplu nativii din horoscop fecioara sunt cunoscuți ca fiind acele persoane care dețin recordul relațiilor fericite și de lungă durată.

3. Ţine cont de sfaturile oferite

Horoscopul ne oferă sfaturi utile în fiecare zi. Ne ajută să ne protejăm sănătatea sau ne avertizează că putem avea o zi stresantă la locul de muncă şi că nu este loc de orgoliu sau mândrie. Nativii din horoscop leu sunt cunoscuţi ca o fire orgolioasă şi nu de puţine ori au fost avertizaţi să lase orgoliul deoparte pentru a evita situaţiile neplăcute.

4. Fereşte-te de energiile negative

Horoscopul scoate la iveală trăsăturile personalităţii fiecăruia dintre noi şi ne arată calităţile fiecărui nativ. Acesta ne îndrumă să alegem persoane optimiste, să ne încărcăm de energie pozitivă şi să ne ferim de energii negative. El ne oferă soluții zilnic pentru ca fiecare zi din viața noastră să fie o reușită.

5. Previziunile te ajută să îţi gestionezi mai bine economiile

Horoscopul ne avertizează în privinţa casei banilor. Urmărind horoscopul şi previziunile astrologice vom ştii când este momentul oportun pentru o investiţie sau când este cazul să nu facem cheltuieli inutile.

Crezi că horoscopul te poate influenţa?

You may also like

27 de comentarii

  1. Am avut o perioada cand tinem cont de horoscop dar in ultima vreme chiar nu i-am mai acordat atat de multa importanta!

  2. Da,energia pozitiva ma motiveaza si imi confera energie pentru intreaga zi. Ascult cu real interes horoscopul.

  3. Eu citesc horoscopul, dar in secunda urmatoare am uitat ce spunea, niciodata n-am tinut cont de recomandarile specialistilor! Nu cred ca sunt realizate chiar de adevaratii specialisti! 😉

  4. Nu, horoscopul nu influenteaza nimic, el este o poza. Jocul energiilor, da acela influenteaza, si e o arta sa-l putem descifra (jocul, zic) interpretand relatiile dintre planete asa cum se prezinta ele pe un horoscop, facut pentru o anumita localitate, zi si ora precisa. Dar nu sunt convinsa ca astrologii din ziua de azi mai au talentul de prezicator al acelora de odinioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.