Trendul iernii: puloverele cu perle și culori la alegere

Nu pot să zic că sunt o persoană care se îmbracă doar cu ce este în tendințe. Îmi place să fiu informată, dar de îmbrăcat, mă îmbrac așa cum consider eu că-mi stă bine. Iarna asta am văzut că nu este nici un fel de restricție în ceea ce privesc culorile. Se poartă cam orice și se pare că eu iar m-am axat pe negru, alb, maro și roz. Nu mă întrebați de ce. Poate și pentru că am găsit piese vestimentare care m-au cucerit din punct de vedere vizual.

O tendință destul de pronunțată am văzut-o în cazul puloverelor cu perle aplicate. Sunt foarte multe modele pe Zaful și am să-mi aleg și eu câteva. În plus am mai pus ochii pe câteva ghete brodate, dar îmi este teamă că nu vor mai fi potrivite pentru vremea rece care se apropie de noi cu pași repezi.

Pulover  – link

Zaful are foarte multe pulovere cu perle de acest gen și îmi plac foarte mult. Acesta cu mâneca clopot este mult mai special. Poate că și culoarea este una frumoasă și din acest motiv îmi place și mai mult de el.

Hanorac – link

Există și varianta mai sport cu perle. Arată la fel de frumos și este la fel de elegantă. Îmi plac ambele variante. Acest hanorac combinat cu o pereche de blugi și o pereche de adidași este la fel de potrivită.

Pulover – link

Am găsit și pulover pe negru pe negru. Este tare elegant. Nu am mai purtat de foarte mult timp un pulover cu mânecă tip clopot. Cu astfel de pulovere mă pot obișnui. Îmi este mai greu să mă obișnuiesc cu pantalonii evazați. Aici chiar că am o problemă.

Wow! Cupon de reduceri de la Zaful

Reducere de 20% doar utilizând codul : zafulgo

 

Vouă vă plac puloverele cu perle?

You may also like

5 comentarii

  1. Da, mie chiar și îmi plac puloverele cu perle, creează un efect foarte frumos. Încă nu am niciunul de acest gen în garderoba și chiar vreau să-mi cumpăr pentru ca, creează un efect fost frumos ținutei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.