Un nou wishlist de la Dresslily

Am câteva site-uri favorite de pe care comand constant și unul dintre acestea este Dresslily. Efectiv am dârdâit astăzi de n-am știut ce-i cu mine și nu mă gândesc decât la un ceai cald, o păturică groasă și pufoasă și o geacă  obligatoriu cu glugă. Într-o lună până-mi ajunge mie comanda va fi suficient de rece ca să port ce am eu mai gros prin dulap. Mă gândeam să mai pregătesc o nouă comandă. Aș vrea o geacă groasă și dacă mai găsesc un puloveraș sau ceva la reduceri, nu pot refuza.

Pregătirea listei de cumpărături pentru Dresslily

Lista mea este cam lungă, dar am s-o scurtez puțin și am să vă arăt doar acele produse excepționale care mi-au rămas mie în suflet. Ca de obicei, mi-am ales multe geci și am și câteva pulovere pe listă. Mi-aș mai dori și niște pantaloni ceva mai office, dar aș vrea să ocolesc blugii pentru că am foarte mulți blugi. Evident că și niște genți aș vrea. cred că astea le las pe data viitoare.

Geacă – link

Gecile de piele sau imitație de piele sunt potrivite pentru primăvară toamnă. Am câteva modele pe care le port în sezoanele menționate. Cu toate astea, n-am nici una cu blăniță. Nu știu cât de groasă ar fi și mi-aș dori să încerc. Prețul este și el unul bun pentru un astfel de model și pentru asta aș avea răbdare o lună până să-mi ajungă coletul.

Geacă – link

Anul trecut mi-am luat 2 geci de fâș. Le-am luat pe rând și vă spun sincer că nici una nu m-a dezamăgit. Arată bine ambele și asta îmi dă curaj să-mi iau și alte modele. Decât să mă duc să-mi cumpăr din magazinele fizice, prefer să apelez la cele online pentru că oferta este mai diversificată.

Pulover – link

Un pulover cu mesaj specific pentru Crăciun. Cu siguranță în noiembrie voi plasa o comandă în care voi include și un pulover de genul. Mi-aș dori totuși să găsesc și unul cu leduri sau ceva care să și lumineze puțin. Acesta oricum este frumos și are niște culori plăcute. Încă nu știu cum vor fi sărbătorile mele de Crăciun, dar cert este că voi avea grijă să-mi fac provizii din timp.

Pantofi lăcuiți – link

Pantofii lăcuiți sunt în trend. Nu știu dacă până îmi ajung, vremea îmi va permite să-i port. Îi voi păstra pentru primăvară și asta este. Îmi plac prea mult ca să rămân indiferentă.

Dresslily este un site complex și pot fi găsite haine și accesorii pentru femei și bărbați. Mi-aș fi dorit să găsesc și haine de copii și sper să își lărgească gama de produse. Aștept părerile voastre referitoare la alegerile făcute de mine.

You may also like

15 comentarii

  1. A doua gecuta este mai mult pe placul meu, imi aleg mereu ceva mai lungut ca trebuie sa infrunt gerul de la 6 dimineata cand e iarna si fac naveta 🙂 Iar puloverasul cu ren este tare simpatic 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.