Bluză albă cu broderie (OOTD)

Bluzele albe sunt preferatele mele. În ultimul timp mi-am luat diverse bluze sau pulovere, toate având la bază albul. Nu știu de ce îmi place să mă axez pe culoarea asta și în definitiv cred că mă prinde bine. Mi-aș dori să-mi fac mai mult curaj și să învăț să port și roșu. Până atunci am să vă povestesc despre o bluză albă cu broderie care mi-a invadat dulapul în ultimul timp.

Despre bluza albă cu broderie

Am avut câteva peripeții cu bluza asta. A fost în plan chiar să o folosesc în prima zi de grădiniță, dar m-am răzgândit în ultimul timp. Nu pentru că ar fi fost urâtă ci pentru că am găsit ceva mai potrivit. Mi-am propus s-o port la alte ocazii și mi-a plăcut tare mult cum se așează.

Bluză albă cu broderie – link

Călcatul ei mi-a dat ceva bătăi de cap. Se calcă foarte greu și când am zis că am terminat, am observat că nimic nu era perfect și la dungă. M-am lăsat la mâna mea și am purtat-o ca atare. Pe spate are o broderie mare sub forma unei flori. Se împletesc câteva culori și vin ca o pată de culoare. În față are un mic nod care este fix.

Per total, îmi place foarte mult bluza și o pot purta în diverse alte combinații doar că asocierea ei cu blugi a fost cea mai practică pentru mine. Pozele au fost făcute înainte de a mă vopsi și vremea era încă suficient de călduroasă ca să nu mă lase să tremur de frig.

Vă place această bluză albă?

You may also like

22 de comentarii

  1. Și mie îmi plac sa port mult alb, ma prinde.
    Și normal ca îmi place și bluza ta, îți stă bine cu această culoare.

  2. Am si eu ceva de genul si imi place.
    Cine iti face poze? Sfatuieste-l.sfatuieste-o sa tina camera mai jos, sa nu mai pari asa mititica. E doar un sfat, sper sa nu te deranjeze :D.
    Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.