Ia-ți bagajul la subraț și fugi într-o vacanță

Nu ți s-a întâmplat niciodată să-ți vină să iei ce prinzi în mână și să pleci într-o vacanță oriunde vezi cu ochii? Eu mai pățesc chestii din astea și-mi doresc sa-mi iau câteva lucrușoare și să plec undeva, oriunde. Sunt adepta ieșirilor de orice gen și din acest motiv nici nu prea fac nazuri atunci când aud că avem o ieșire de weekend. Când timpul îmi permite, bagajul meu este mai voluminos pentru că am timp să mă gândesc la toate detaliile și merg pe principiul că nu trebuie să-mi lipsească nimic.

Accesorii calatorie indispensabile

Obligatoriu un troller care să fie suficient de încăpător pentru principalele lucruri pe care le iau cu mine. am trollere mai mici sau mai mari și în funcție de perioada petrecută în vacanță îmi aleg și bagajul. Oricât de organizată voi fi, încălțămintea sigur se va afla într-o sacoșă separată pentru că nu mai am unde s-o bag. Îmi iau strictul necesar plus alte câteva produse în plus pentru a fi sigură că nu-mi lipsește nimic.

Îmi iau cu mine minim 2 genți care să se potrivească cu ținutele pe care mi le-am pus în bagaj. De obicei aleg o geantă casual și una mai sport. În vacanțe renunț la tocuri și nu port nimic extravagant sau elegant. Cred că este absolut normal și nimeni nu vrea să fie super dichisită în vacanță. Eu așa mă simt confortabil și singura vacanță în care aleg să-mi iau și ținute mai elegante sunt acelea în care știu că urmează să am și o seară cu tematică la care se impune o ținută elegantă.

O agendă este de nelipsit din geantă. Niciodată nu se știe când am nevoie de informații importante care sunt notate în interiorul ei sau când am nevoie să-mi notez câteva lucruri care mi-au venit în minte. Chiar dacă telefoanele din ziua de astăzi au diverse aplicații care pot suplini lipsa agendei, eu am rămas mai de modă veche și merg pe scrisul de mână.

Separat de tot ceea ce am menționat anterior, am și o casetă cu cosmetice pe care o iau cu mine. Evident că aceasta nu încape în nici un alt bagaj și o iau așa pur și simplu. Aceasta este foarte bine compartimentată și în felul ăsta știu că pensulele mele vor fi în siguranță, paleta aleasă stă bine și nu riscă să sufere vreun accident pe perioada transportului și restul produselor alese stau extraordinar de bine. De fapt aș avea nevoie de o astfel de cutie mai mare pentru a-mi putea depozita într-un singur loc cosmeticele de acasă.

Voi ce vă luați cu voi în vacanță? Care sunt cele mai importante lucruri?

You may also like

21 de comentarii

 1. Și mie îmi place sa fac escapade de acest gen, de obicei îmi iau cu mine un troller, o geanta în care sa mai pun diverse lucruri, o geanta pentru cosmetice, geanta de mana.. Și cam atât.

 2. Eu am multe genti de vacanta…trollere diverse dimensiuni, genti de mana o gramada, rucsace etc… Ma decid ce sa aleg in functie de cate zile stau plecata

 3. Și eu optez pentru ținute comode în vacanțe. O singură geantă gen rucsac îmi iau, iar valiza/trollerul doar dacă stau mai multe zile. Dar asa-mi vine acum sa plec!! 🙂

 4. Chiar imi doresc sa fug un timp departe de toti si de toate. O geanta de voiaj ar fi potrivita pentru mine in cazul asta ca sa ma misc rapid si eficient 🙂 )))

 5. În vacanță, an de an, iau cu mine tot mai puține lucruri. Am învățat să apreciez de câte am nevoie și ce îmi lipsește sau am uitat, cumpăr de pe drum.
  Am renunțat să mai fac din bagaje un stres.
  Chiar îmi lipsesc câteva genți de voiaj. Cele pe care le am, s-au tot deteriorat. O să mă orientez spre unele noi.

 6. Un troller este un must have, asa ca noi avem fiecare cate unul, sa ne ajunga ce luam…evident, al lui are si ceva hainute sau produse de-ale mele, caci nu se poate altfel! :))

 7. Depinde unde plec. Am momente cand plec in weekend doar cu lenjeria intima in geanta de umar si atat :)) Bine ca nu e exact vacanta , ca ma duc acasa la parintii, dar tot e ceva, ca-s peste 300 de km distanta si tot vacanta e pentru mine. Dar daca e sa plec „undeva”, un rucsac imi ajunge, 2-3 schimburi de haine, o gentuta mica gen plic (de zi), telefonul, incarcatorul, cateva cosmetice, strictul necesar si atat, sunt gata de drum.

 8. pentru ca zbor cu wizz de obicei (de fiecare data pana acum), pentru bagajul de mana prefer genti din materiale moi ca sa nu am probleme la verificarea lor de bagaje. Am vrut la un moment dat sa iau troller dar era sa ma palaesc din cauza rotilor si nu vreau sa am vreo surpiza neplacuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.