O ținută lejeră pentru zilele calde de toamnă

Mai rar mi se întâmplă să umblu foarte decolată și tocmai din acest motiv mi-am ales bluza aceasta. Consider că poți fi sexy și elegantă și cu o bluză închisă până-n gât. Atitudinea face totul și te poate schimba radical. Impresia pe care mi-o lasă această ținută este că hainele sunt foarte drăguțe și că am o față de fată rea. Poate că rujul închis este vinovat pentru acest aspect.

Bluză – link

Geantă – link

În poză port un ruj mat de la Melkior în nuanța Faithfully care este un fel de moviu. Iubesc rujul ăsta pentru că rezistă bine pe buze și nu le usucă. Am pus mai multe poze și am detaliat un pic acest produs aici dacă vreți să citiți mai multe despre el. Se pare că pozat puțin mai de la distanță, buzele par și mai închise. Nu contează, pentru că tot îmi place și chiar îmi doresc să încerc și o variantă mai deschisă a acestuia.

Bluza albastră are terminații din elastic. La gât, mâneci și în dreptul șoldurilor se fixează foarte bine și consider că pe mine mă avantajează acest model de bluză. Este o bluză subțire, interesantă și care nu se șifonează.

Geanta mi-am ales-o în funcție de preferință și de modelul care-l port zilnic. Sunt puțin nemulțumită că are acel scris pe față. Mi-aș fi dorit să nu scrie nimic pentru că ar fi fost mult mai interesantă așa.

Dimineață a fost foarte rece și era și ceață, dar spre prânz s-a încălzit și chiar a fost foarte frumos și cald. Acel soare m-a determinat să-mi scot geaca și să îndrăznesc să pozez în această bluză subțire și lejeră.

Aștept părerile sincere legate de acest outfit

You may also like

17 comentarii

  1. Îmi place bluza la nebunie, îmi place cum îți stă,ai dreptate poți fi sexy și cu o bluza până în gât!

  2. Doar 15 $ frumusetea asta de bluza? Ramo, draga mea, iti vine de minune! Sa o porti cu drag! Imi place si noul tau look, ma refer la noua nuanta. Imi plac si blugii, culoarea este una foarte faina 🙂

  3. Tu ești frumoasa și aceasta bluza îți scoate in evidentă culoarea superba a ochilor. Geanta e drăguțică și se asortează foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.