Experiența mea cu site-ul FashionMia

Recent am descoperit site-ul FashionMia și am făcut o înțelegere cu ei prin care să-mi trimită câteva cadouri. Mi-au plăcut produsele de pe site și am zis că merită să le încerc. Mi-am ales diverse lucruri, printre care și 3 rochii. Nu știu de ce îmi cumpăr atât de multe rochii chiar și în prag de iarnă, dar sper să-mi fie de folos atunci când vremea se va mai încălzi.

Colet cadou primit prin DHL

După cum am spus, acest pachet era un cadou și eu nu am plătit absolut nimic pentru el. FashionMia a vrut să-mi facă o surpriză și eu să-l primesc cât mai repede, așa că a trimis coletul printr-un curier care se ocupă cu transportul coletelor din afara țării.

Mie mi-au zis cei de la FashionMia că au declarat coletul ca fiind cadou și prețul este undeva la 10$. În realitate, pe colet era trecut 50$ și au început să mă bombardeze cei de la DHL cu zeci de mailuri în care vroiau să completez diverse declarații, să spun ce fac cu produsele și multe alte traznăi.

Foarte greu a mers colaborarea cu cei de la DHL. Ei trimit doar mailuri și maxim unu pe zi. Conversația cu ei a fost tare anevoioasă și nu-mi doresc niciodată să mai am vreo legătură cu această firmă pentru că mi-au scos peri albi. Coletul a ajuns în vamă cu câteva zile înainte de Crăciun și l-am primit pe 10 ianuarie. La așa curier …. prefer să-l primesc la poșta vamală pentru că întreaga procedură era mult mai ușoară.

Pentru cei de la DHL totul este simplu. M-au înștiințat că trebuie să plătesc 142,8 lei, diferența de TVA care ar fi vreo 42 lei și restul este comisionul DHL. Ca idee acest comision ar fi putut să nu-l plătesc, dar asta implica multă alergătură și era posibil ca într-un final să mai plătesc și vreo 25 lei pe zi pentru depozitarea coletului meu.

În concluzie vă recomand să vă feriți de această firmă. Eu am ridicat coletul pentru că firma care mi l-a trimis mi-a spus că-mi restituie acești bani cheltuiți.

Pulover de la FashionMia

pulover-crem-fashionmia-min

Pulover – link

Am primit 5 produse și voi face câte un articol distinct pentru fiecare produs în parte. Astăzi vreau să vă arăt puloverul cu găurele primit. Acesta are un material foarte moale și pufos, dar trebuie purtat cu o maletă neagră pe sub el. În primul rând pentru că este cam transparent și în al doilea rând se vede mult mai frumos în această combinație.

Îmi place mult că puloverul este mai lung și se așează frumos pe corp. Este potrivit pentru o perioadă ceva mai călduroasă pentru că în combinație cu geaca, nu este foarte potrivit. A fost tare incomod de purtat cu geacă. Am îndrăznit să îndur frigul de afară și să vă arăt și zăpada din Galați pentru că am primit foarte multe întrebări legate de vremea din orașul meu!

Sper să vă placă acest pulover și să-mi spuneți dacă este potrivit cu maletă sau nu!

bluza-fashionmia-crem-min bluza-fashionmia-minbluza-gaurita-fashionmia-min fashionmia-pulover-cu-gauri-min fashionmia-pulover-min

You may also like

22 de comentarii

 1. Merge perfect cu maleta neagra. Hmmm…cam mult au cerut cei de la DHL…nici nu era suma mare…50$, te-au pus sa platesti aproape cat ai fi platit pe hainute 🙁

 2. Mie imi place foarte mult atat pentru ca are un model special dar si pentru ca materialul este de calitate superioara.

 3. Ce pulover faiiiin!!
  Si eu am fost contactat pentru o colaborare insa nu prea as vrea sa primesc produsele prin DHL, eu de fiecare data am platit si nu mi se pare corect!!

 4. Buna ! Am facut o comanda la ei,dar nu mi-a ajuns nici dupa2 luni (trece iarna pana ajunge vesta mea) . Nu am gasit niciun contact (mail sau nr de tel). Ma puteti ajuta?

  1. UItate pe site pentru ca trebuie sa fie un formular de contact. Daca nu rezolvi asa, lasa-le un mesaj pe gfacebook poate rezolvi ceva

 5. Acest site este o mare pacaleala. Eu am comandat un produs pe data de 01.01.2018 si dupa doua zile am anulat comanda, deci dupa ce am platit am renuntat si de atunci si pana astazi, 15.07.2018 nu mi-am primit banii. Deci eu am platit niste bani , nu am beneficiat de produs si nu-mi dau banii. CLAR, sunt cei mai mari escroci de pe mapamond. Produse gratis…. nu pot sa cred.

  1. Eu cred ca ar trebui sa iei legatura cu cineva si sa vorbesti despre comanda ta. Pana acum n-am intalnit sa fie persoane care sa nu-si primeasca deloc comanda. Se incearca retrimiterea produselor sau chiar restituirea banilor. Daca nu ai semnalat problema ei nu au de un de sa stie ca n-a ajuns coletul la tine. Ai anuntat acest aspect?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.