Beauty box Pick N Dazzle (al cincilea colet)

Am prins gustul beauty box-urilor și parcă îmi doresc tot timpul să primesc surprize de acest gen. am primit săptămâna trecută cutiuța de la Pick N Dazzle. Sunt abonată pentru 6 luni și aceasta ar fi penultima cutie. Mi-aș dori să rămân abonată doar că s-au strâns foarte multe cosmetice și aș vrea să mai consum din ele. Am înțeles exact cum să fac ca să primesc ceea ce-mi doresc și poate că asta este plăcerea cea mai mare. În acest colet eu mi-am ales gama principală din care să primesc produsele și ei mi-au pus firmele care au crezut ei că sunt potrivite conform profilului meu de frumusețe completat.

Conținutul beauty box-ului de la Pick N Dazzle

Vreau să vă povestesc câte puțin despre fiecare produs în parte. Marea majoritate sunt încă nedesfăcute și vreau să vă spun despre ele cu titlul de prezentare pentru că prea multe detalii nu vă pot da. Important este să vedeți de ce am făcut aceste alegeri și cât de mulțumită am fost de ceea ce am primit la prima vedere.

Parfumul Desinvolte a fost prima opțiune. De fapt eu am bifat că mi-aș dori să primesc un parfum pentru simplul fapt că vroiam să-l fac cadou. Am primit acest parfum care are un miros ușor fresh și parcă floral. Spun asta pentru că abia am reușit să simt un miros din cauză că nu am pulverizat. Sunt răcită de o săptămână și mirosul îmi face figuri așa că ăsta este unul din motivele pentru care nu vă pot spune prea multe despre miros. L-am găsit pe internet la prețul de 13€.

Pensulele Teez sunt cea mai mare descoperire din cutiile Pick N Dazzle. Le îndrăgesc și îmi doresc să am cât mai multe de acest gen. Până acum am adunat 4 sau 5 și sunt extraordinar de bune. Sunt făcute din păr natural și prețul acesteia este de 20$. Aceasta este o pensulă pentru sprâncene sau ochi.

Produse de contur de la Miss Cop . Sunt puțin pe lângă subiect, dar îmi doresc să învăț să-mi fac un machiaj cât mai profi. Mi-aș dori să știu să-mi conturez frumos tenul. Sper să reușesc și să-mi iasă ceva. Mă voi juca cu aceste produse. Nu am găsit un preț pentru ele, dar pe majoritatea site-urilor aceste produse văd că vin separat. Mă bucur că le-am primit pe amândouă.

Iluminator Miss Cop. Eu folosesc când și când iluminator și îmi doream  unul nou. Acesta este de tip cremă și-mi place tare mult cum arată. Încă nu l-am folosit, ar cred că este un produs bun. Voi reveni cu un review după o perioadă de folosire.

 

Rujul mat de la Miss Cop mi s-a părut cel mai interesant și a fost singurul produs pe care l-am deschis. Are o culoare foarte plăcută și asta m-a convins să-l desfac. Mare atenție la rujurile mate pentru că buzele trebuie să fie foarte bine hidratare și eventual să vă faceți un gomaj înainte. Buzele mele arătau ușor ciudat cu acest ruj pentru că aveam numai cojițe. Nu este deloc hidratant. Este un ruj bun doar că trebuie să aveți buzele impecabile.

Ce părere aveți de produsele primite în ultima cutie Pick N Dazzle?

You may also like

22 de comentarii

  1. Foarte drăguțe produsele primite și alese de tine, ai făcut-o alegere potrivită. Îmi place în special parfumul și pensula.

  2. Chiar ca le-ai dat de gust, eu ma cam feresc de cutia asta, pentru ca nu prea stiu multe despre firmele din ea, prefer sa incerc produse de la firme mai cunoscute, dar poate reusesc totusi sa mi schimb parerea.

  3. Initial m-am abonat si eu la aceste cutiute, apoi am renuntat. Ma gandesc ca daca o parte din produse nu mi se potrivesc, irosesc bani si ma si supar sa le vad pe masa de toaleta si sa nu le pot folosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.