Manichiura realizată cu produse Cupio

Zilele trecute am primit un pachet de la Cupio cu câteva produse pe care îmi doream de foarte mult timp să le încerc. În primul rând să vă explic ceea ce am avut în colet și apoi să vă arăt ce mi-a ieșit și să vă spun părerea mea despre produsele lor. În colet am avut 2 lacuri de unghii din colecția Cupio in the city, un ulei de cuticule, top coat și cadoul a fost agenda, împreună cu pixul personalizat.

agenda-cupio-min

De ce am ales Cupio?

Unghiile mele au fost cam răsfățate cu produse Cupio și se pare că le priește. Îmi fac unghiile cu ojă semi permanentă de ceva timp și îmi place mult că în felul ăsta am unghiile făcute pentru o perioadă mai lungă de timp. Tipa care mă răsfață cu folosește exclusiv produse Cupio și am observat că mai nou și-a luat și o lampă tot de la ei. V-am arătat aici modelele mele de care le-am avut pe unghii în ultima perioadă. Manichiura mea rezistă cu brio o lună de zile și de aici, am înțeles că atunci când vrei să vezi rezultate bune trebuie să apelezi la profesioniști.

Asta m-a făcut să încerc și ojele normal de la ei și să văd cât sunt de eficiente pe unghiile mele. Am primit în colet mai multe produse și pentru că port de câteva zile oja aceasta pe unghii vreau să vă spun ce am constatat eu.

De câte produse aveți nevoie pentru realizarea unei manichiuri

Produsele alese au fost suficiente pentru a realiza o manichiură perfectă, rapidă și foarte cochetă. Primul impact după ce am deschis coletul, a fost atunci când am dat cu ochii de sticluțele de ojă care au o cantitate impresionantă. Fiecare sticluță are 15 ml și îmi vor ajunge pentru o perioadă lungă de timp.

ulei-cuticule-minManichiura am început-o prin stilizarea cuticulelor. Acestea îmi dau mai mereu de furcă pentru că îmi cresc foarte repede. Oricât de mult mă chinui să le țin în frâu și să folosesc bețe de bambus sau alte prostii să nu mai crească, nu prea reușesc. Parcă ai zice că le pun apă la rădăcină. M-am obișnuit cu ele și totuși am zis să încerc un ulei de cuticule care să le mai hidrateze un pic și să arate unghia frumos. Am folosit un ulei de cuticule cu migdale. Acesta are o pipetă cu ajutorul căruia poți să pui produsul pe unghie.

Uleiul de cuticule ar fi putut să aibă o pipetă mai fină. Acesta dozează mult produs și se risipește. Deocamdată nu l-am folosit decât de 3 ori și pot să spun că arată ok. Singura mea problemă este cu pipeta și este de preferat să luați o cantitate mică de produs.

oja-cupio-minAm aplicat apoi 2 straturi de ojă. Pentru această manichiură am ales lacul de unghii Buenos Aires pentru că este un fel de roziu plăcut și este culoare caldă care mi se potrivește. Oja a fost aplicată în 2 straturi și se aplică foarte ușor. Nu rămân  brazde și se vede frumos pe unghie. Aceasta are un luciu plăcut și frumos chiar și fără top coat.

manichiura-cu-water-decals-min

Am aplicat pe inelar un model cu water decals. S-a aplicat ușor și îmi place mult mult cu un model. Peste acesta trebuia să aplic top coat și am preferat să aplic pe fiecare unghie pentru ca oja să aibă o rezistență și mai mare. Cam așa arată manichiura mea. Nu este nimic spectaculos, dar este frumos și simplu.

Vă place manichiura mea? Ce părere aveți despre produsele Cupio?manichiura-cu-oja-cupio

You may also like

13 comentarii

    1. Nu este cu stampila. Sunt niste chestii care se aplica pe unghie. Nici eu nu reusesc sa folosesc stampila aia. Cred ca iti trebuie o tehnica aparte

  1. Am sa iti spun ca imi place nuanta, insa dupa ce vad eu, aplicarea nu este chiar foarte usoara, pentru ca vad ca nu e bine intinsa, in sensul ca ai aplicat doua straturi probabil sau unul singur…nu e foarte lata poate pensula.
    Pentru cuticule…foloseste un produs special pentru cuticule, pe care sa le impingi ulterior cu un betisor. Si ulei cat mai des peste ele.
    Eu am de la Cupio o oja si ulei de cuticule cu capsuni si imi ppac tare mult. Din ce imi amintesc eu, nici oja mea Cupio nu are pensula lata si tinde sa nu se aplice uniform de la inceput.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.