Un wishlist pentru Rosegal

Îmi propun să dau o nouă comandă pe Rosegal pentru că am cam primit ce-mi comandasem și îmi place să știu că am ceva de primit. În ultimul timp comenzile ajung mult mai repede ca până acum și cam în 2 săptămâni intru în posesia comenzii. M-am obișnuit să aștept așa că din punctul meu de vedere, asta n-ar fi o problemă.

Zilele astea am citit că schimbarea propusă undeva la mijlocul lunii august de a muta toate coletele la poșta vamală s-a mai schimbat puțin. În concluzie, este posibil ca toate coletele cu mai mică de 10$ să ajungă la poșta locală și restul coletelor să vină la vamală. Oricum ar fi, iar se va crea ditamai nebuneala și sper să stabilizeze problema pentru a nu mai fi puși pe drumuri și să nu stăm la 100 de cozi.

Pulover – link

Vara s-a terminat așa că acum caut haine de toamnă sau potrivite pentru iarnă. În primul rând am găsit un pulover pufos care mi-a rămas gândul la el. Culoarea aleasă a fost albastru pentru că este culoarea mea preferată, pa lângă multe altele 🙂 . Mărimile de pe rosegal se potivesc, în sensul că verificați tabelul de mărimi și conform dimensiunilor voastre, vedeți ce număr alegeți. Eu de obicei port M, dar de pe site-urile asiatice îmi iau L. Au fost și cazuri când mi-am luat XL. Nu trebuie să vă sperie numărul.

Cămașă în pătrățele – link

În perioada adolescenței mele, aceste cămăși erau în vogă. Cămășile se văd foarte frumos pe corp și această cămașă este una mai sport casual. Îmi place mult acel degrade și cred că mi-aș dori o astfel de cămașă. Faptul că vine ușor cambrată, mă atrage.

Bluză – link

Bluzele cu dungi au fost și încă mai sunt în tendințe. Mi-am luat 3 sau 4 astfel de bluze și încă mai vânez modele noi. Pentru că nu pot să stau indiferentă atunci când văd bluze frumoase precum cea de mai sus, intenționez să-mi mai îmbunătățesc garderoba cu alte câteva cămăși de acest gen.

Pantofi decupați – link

Pantofii decupați cu broderie sunt foarte frumoși și interesanți. Îmi place mult acest model și intenționez să-mi iau și eu ceva de genul!

You may also like

15 comentarii

  1. cand am vazt primele 2 articole, credeam ca te pregatesti deja de iarna :D. Dintre toate, cel mai mult imi plac pantofii. Bine, mie imi place tot ce e cu broderie, ca sa fiu sincera. Vad ca nu-s chiar ieftini, dar arata al naibii de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.