Pregătirea garderobei de toamnă

Vrem sau nu, vara s-a cam terminat. Nu mă deranjează că afară s-a mai răcorit pentru că această problemă se rezolvă ușor cu o bluziță pusă peste sau o pereche de pantaloni care să ne acopere mai bine picioarele. Cred că acesta este primul an când mă bucur că vine toamna. Vara nu mi-a dat așa mari bătăi de cap, dar ăsta este sentimentul de care mă bucur. Pentru că temperaturile din termometre scad, începem să ne schimbăm și garderoba, iar eu vreau să-mi comand câteva produse noi.

Zaful este un site cu produse fenomenale și îmi doresc să am parte de cât mai multe produse Zara în următorul colet. Am să vă arăt cam ce mi-aș dori eu și sper să vă inspire și pe voi. Se pare că produsele sunt recent adăugate în stoc.

Cardigan – link

Cardiganele sunt de nelipsit pe timp de toamnă. Diminețile răcoroase, mă fac să mă îmbrac ceva mai bine dimineața, iar la prânz se mai încălzește și trebuie să rămân într-o bluză cu mânecă scurtă. Seara fenomenul se repetă și de cele mai multe ori avem nevoie de haine care să ne acopere. Din acest motiv, prefer să-mi iau un cardigan cu mine și să-l folosesc ori de câte ori simt nevoia.

Pulover – link

În fiecare toamnă îmi mai cumpăr câteva pulovere noi pentru a mai adăuga la cele deja existente. Mă plictisesc repede de haine și îmi place să mai aduc câte ceva nou în rândul lor. Broderiile s-au păstrat în trend și acest pulover îndeplinește toate criteriile pe care pun eu preț. Culoarea și modelul sunt un alt mare plus care mă motivează să-l încerc.

Botine – link

Botinele m-au atras de fiecare dată pentru că sunt elegante și pot conferi o eleganță aparte persoanelor care le poartă. Îmi place mult modelul și chiar mă gândesc că pot fi combinate atât cu fuste, cât și cu pantaloni. Geacă – link

În primăvară mi-am luat 2 sau 3 geci de primăvară toamnă și toate au fost pe maro. Anul ăsta aș vrea să încerc și alte culori și sper să-mi găsesc câteva modele interesante. Deocamdată am găsit-o pe aceasta care arată foarte bine, doar că eu aș vrea un pic mai lungă. Asta pare a fi până-n talie.

Voi cum vă pregătiți garderoba de toamnă?

You may also like

19 comentarii

  1. Încep rotația hainelor in dressing. Cele de vara,o parte le impachetez sau le pun mai spate, si aduc mai in fata hainele de toamna, mai groase.
    Chiar azi mi-am comandat o pereche de pantofi de toamna, negrii de lac. Mi-e greu sa renunt la incaltamintea colorata de vara, dar asta e, ne supunem. Vine toamna, vine ziua mea, deci fac loc in dressing!

  2. Vai cat sunt de frumoase. Eu sunt in cautare de o gecuta si niste botine. Dar sigur nu ma limitez doar aici.Gartiganul e absolut superb si nici nu are un pret mare.

  3. Toate-mi plac – botinele sunt super – in afara de bluza aceea cu creanga de flori cusute… mie genul asta de haine nu mi se pare potrivit, nu stiu, le asociez cu fețele de masă brodate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.