Rochii de vară reduse pe Rosegal

Vara a plecat sau încă este prezentă. Nici nu știu dacă să mă despart sau nu de hainele subțiri. Dimineața este mai răcoare, dar în timpul zilei este foarte cald și trebuie să ne îmbrăcăm cu haine de vară pentru că temperaturile sunt foarte ridicate. Încă sunt în căutarea de rochii de vară așa că am intrat pe Rosegal ca să văd cât mai multe modele și să văd ce mă atrage.Pentru astfel de alegeri, am intrat în categoria summer dresses și am găsit o multitudine de modele din care să-mi pot alege. De fiecare dată găsesc pe site oferte sau produse cărora să nu le pot rezista și îmi cumpăr diverse lucruri. Dacă se întâmplă să nu le mai pot folosi anul acesta, vor fi potrivite și în sezonul următor. În pus, acum produsele de vară sunt la prețuri foarte mici și ar fi și păcat să nu profit și eu de aceste prețuri.

Rochie – link

Am pus ochii pe această rochii încă de când era cu preț întreg. M-am tot uitat la ea și n-am luat-o. Acum mă bucur că este la reduceri și o iau la un sfert față de prețul inițial. Este perfectă cu un cardigan scurt și cu mâneci trei sferturi și cu ceva comod în picioare. Cel puțin eu așa o văd.

Rochie cu broderie – link

Rochiile elegante cu broderie nu sunt tocmai ieftine. Mă bucur să văd cp și acestea s-au ieftinit destul de mult și că acesta este momentul prielnic de a-mi alege un astfel de model. eu am pus ochii pe această rochiță drăguță care costă foarte puțin.

Rochie – link

O rochie cuminte și lejeră. Nu știu dacă această culoare m-a făcut să mă îndrăgostesc sau chiar modelul special și cuminte m-a făcut s-o îndrăgesc.

Reducerile continuă pe Rosegal și încă vă puteți bucura de haine la un preț foarte bun. Aceste reduceri ajung și până la 33% și dacă intrați pe site cu siguranță veți vedea și alte produse care prezintă un interes major pentru voi.

You want some new clothes, why not taking a look over here?

    Summer sales ongoing, all from 33% off. Use code RGEN for another 10% off!

    Time for a new outfit!

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.