Geci și paltoane pentru sezonul rece

Încă puțin și temperaturile scad simțitor sub 0 grade. Deja dimineața sunt 4-5 grade și mirosul ală de ger te duce cu gândul la o iarnă geroasă. Am un stoc generos de geci și, cu toate astea, mereu este loc de mai multe. Îmi aleg geci mai lungi și obligatoriu cu glugă atunci când vorbim de frig crunt și zăpadă sau geacă de piele îmblănită sau paltoane când vine vorba despre o îtâlnire, o ieșire în oraș, etc.

Zaful este în permanență o reală sursă de inspirație și atunci când vreau să-mi iau o anumită obiect vestimentar, apelez cu încredere. de fiecare dată când fac o vizită site-ului nu ignor nici zona de reduceri. Produsele de aici sunt într-o stoc mult mai mic sau mai au doar câteva numere disponibile și atunci prețul este unul mult mai bun.

Trench – link

Nu sunt o persoană geloasă, sau nu exagerat de geloasă, dar am început să iubesc culoarea galbenă. Trench-ul asta arata senzațional și m-a cucerit din prima. Din câte pare, nu cred că este foarte gros. Chiar și așa, îl voi lua și-l folosesc la primăvară pentru că sunt convinsă că stocul se va termina rapid.

Geacă de piele – link

Când am văzut prima oară această geacă, m-am gândit că nu este purtabilă și s-ar vedea ciudat o geacă cu umerii goi. Întâmplarea a făcut, ca uitându-mă pe instagram să găsesc poza unei tipe care purta o astfel de geacă și la gât avea o blană roșie. Era foarte fancy și mi-a plăcut mult cum îi stătea. Îii dădea o notă misterioasă. Chiar îmi pare rău că n-am salvat poza să vă demonstrez.

Geacă de fâș – link

În ultimul timp mi-am luat numai geci foarte groase, lungi, pentru ierni crunte. Se pare că o geacă mai puțin groasă ar fi la fel de potrivită. Toate gecile pe care le aveam mai subțiri s-au cam demodat sau s-au degradat și îmi place motivul floral al acesteia de pa mâneci.

Ce fel de geci purtați iarna?

You may also like

16 comentarii

  1. Îmi place foarte mult trench-ul ala galben.
    În anii trecuți am optat sa port palton dar anul asta am zis sa schimb și să-mi iau o geaca, zis și făcut a fost..

  2. Geaca din imitatie de piele cu umerii goi? nu m-as fi gandit niciodata la asa ceva. Arata bine, dar cred ca nu e foarte practica. E genul de haina care da bine in poze si doar atata, poti sa ma bati daca vrei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.