Lumânări parfumate de la Home Candles pentru o seară relaxantă

Luna martie este romantism, despre dragoste și despre o lună destinată femeii. Cred că acum trebuie să ne lăsăm iubite și să ne bucurăm din plin de toate evenimentele care sunt în această lună. Vreau să vă povestesc despre lumânările parfumate, despre cum îmi induc o stare de bine și de relaxare și despre cum le-am descoperit. Variantele lumânărilor parfumate de la Home Candles au fost printre primele lumânări descoperite, iar combinația de arome m-au surprins plăcut.

Lumânări parfumate de la Home Candles

Încep prin a vă spune că nu am o experiență foarte mare în lumânări parfumate. Îmi place aroma terapia și se întâmplă ca ocazional să mai folosesc artificii de genul pentru a-mi parfuma locuința. Și totuși, parcă nimic nu se compară cu o lumânare parfumată. A fost suficient să aprind o lumânare de acest gen ca să-mi pot da seama cât de plăcut este mirosul acesteia. Nimic nu se comparară cu ceea ce poate transmite o lumânare. Cred că și faptul că flacăra aduce căldură și liniște mă determină să întnd mâna tot mai des după ele.

Home Candles produce lumânări parfumate din 100% ceară de soia și sunt turnate manual. Acestea sunt făcute în Sibiu. Ambalajele acestora sunt foarte elegante, capacul vine cu o protecție de plastic pe lateral pentru a păstra aromele în interior, etichetele sunt captivante și atrăgătoare, iar aromele sunt de vis!
✨ Vanilla Blossom are un miros plăcut de vanilie cu căpșuni, acoperite cu fulgi de cocos
✨ Flower Breeze are note de bergamota, iasomie, Violeta și mandarină. Este una dintre preferatele mele
✨ Joy and Happiness are niște note tropicale de ananas, nucă de cocos și lici, combinate cu flori proaspete de iasomie, ylang ylang, portocala dulce și Lime! Miroase genial și aceasta!
✨ Spiced Gingerbread este o lumânare cu note de mandarina, ghimbir si scortisoara! Combinația este de vis si este numai buna pe vremea asta!

Eu sunt o mare iubitoare a aromelor florale și poate că tocmai din acest motiv varianta FLOWER este în topul preferințelor mele. Aceasta are 2 fitile. Este recomandat ca să nu o las să ardă mai mult de 3-4 ore. Vă asigur că mirosul emanat este foarte plăcut.

Lumânările parfumate mă relaxează

Într-un timp foloseam lumânările parfumate în baie. Atunci când îmi rezervam ceva timp doar pentru mine optam și pentru o astfel de relaxare. Este extrem de plăcut să servești un pahar de vin, să admiri cum arde o lumânare și să toată baia să se umple de un miros cât se poate de plăcut.

În prezent, am mutat momentul de relaxare în sufragerie. Îmi petrec mult prea mult timp în camera asta și atunci am făcut mutarea. Aici combin lumânarea parfumată cu un film pe Netflix. Este relaxarea supremă și chiar mă consider norocoasă atunci când am doar 2 ore doar pentru mine. Evident că totul ține de preferințe. Poate fi combinată, la fel de bine, cu o lectură plăcută. Indicat ar fi să vă rupeți puțin de problemele cotidiene pentru că toate știrile bombă nu fac altceva decât să ne agite și mai mult.

Voi aprindeți lumânări parfumate? Ați încercat vreo lumânare de la Home Candles până acum?

You may also like

18 comentarii

  1. Si mie imi plac lumanarile parfumate, dar in ultima vreme nu am reusit sa ma relaxez suficient ca sa le folosesc. Noroc ca se mai ia curentul din cand in cand si le aprind atunci. 🙂

  2. Este adevărat că lumânările prfumate din ceară de soia sunt o alegere sănătoasă din toate puncte de vedere. Mă bucur că sunt soluții pentru cei din Sibiu.

    Ramona ai încercat lumânările cu fitil din lemn?

    Dacă te-am făcut curioasă, te aștept cu un cadou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.