Păstrează cele mai prețioase amintiri într-o ședință foto de neuitat

Familia este cea mai importantă pentru fiecare dintre noi. Ne dorim să petrecem clipe de neuitat cu cei dragi, să avem amintiri memorabile. Amintirile sunt balsam pentru suflet și alinare. Cele mai importante amintiri le strângem în albumul foto pe care îl vom răsfoi de a lungul anilor și cu drag ne vom aminti de tot ceea ce am trăit.

Importanța unei ședințe foto de familie

Copiii cresc atât de repede, încât doar privind pozele lor ne putem da seama de marile lor transformări prin care au trecut. O sedinta foto de familie este o sursă mare de emoție, atât pentru părinți cât și pentru copii. Creșterea unui copil este o reală provocare în viața de zi cu zi. Și realizarea unei ședințe foto în care copiii sunt vedeta, poate o fi o provocare uriașă, atât pentru părinții, dar mai ales pentru fotograf. Cel din urmă este o persoană experimentată, înzestrată cu răbdare și talentul de a reuși să surprindă cele mai reușite fotografii.

Dana Sacalov este lifesyle fotographer & wedding storyteller. Ea este un fotograf de nuntă și familie, cu un stil documentar aparte, în care realitatea va fi pastrată așa cum este ea, pentru a ne-o putea aminti peste ani și ani.

Zâmbetele în somn, primele momente în care poate fi văzut cel mic cu degetelul în gură, pot forma cele mai artistice fotografii ale unui album. O ședință de familie este importantă pentru că ne surprinde în ipostaze inedite de părinți, dar și pe cel mic în ipostaze inedite, distractive și amuzante.

Pregătirea pentru o ședință foto reușită

Fotografiile reprezintă cea mai bună cale de a păstra cele mai frumoase amintiri. Comunicarea cu fotograful profesionist la care apelăm este extrem de importantă. Acesta ne va ghida cu privire la pregătirea noastră și a copilului. Dacă ne dorim ca ședința foto să aibă o anumită tematică sau că aceasta să se facă într-un anumit cadru este esențial să comunicăm aceste aspecte fotografului. Este bine să încercăm să facem ca totul să vină de la sine.

Fotografiile perfecte nu trebuie planificate. Ele trebuie să fie cât mai naturale. În fotografiile profesionale pot fi redate gingașia copilului și iubirea din sânul familiei. Este bine să ne preocupăm de alegerea anumitor accesorii care să ne aparțină nouă și copilului și să nu ne limităm doar la accesoriile din recuzita fotografului. Fiecare dintre noi avem anumite trăsături, iar copii au acele trăsături, specifice vârstei lor.

Pozele realizare în momentul unei ședințe foto reușesc să reflecte îndeajuns de bine acest lucru. În cazul copiilor trebuie să avem grijă să fixăm o oră pentru ședința foto pentru a-i lăsa să-și facă somnul. Copiii nu trebuie să fie obosiți, pentru că nu vor putea coopera în timpul ședinței. Ne vom asigura că au fost hrăniți înaintea ședinței, iar în cazul bebelușilor care încă poartă scutece vom avea grijă ca cel mic să fie schimbat înaintea ședinței foto.

Dacă vrem o ședință foto cât mai deosebită, putem include și alți membri apropiați ai familiei, cum ar fi bunicii sau frații. Atmosfera creată este importantă. Muzica de relaxare și căldura cadrului sunt cele care ne ajută să fim mai destinși. Peste ani, fotografiile de la o ședința foto vor fi o moștenire de familie foarte valoroasă.

You may also like

26 de comentarii

 1. Așa este un album foto este foarte bun și aceste amintiri rămân acolo unde putem să ne uităm peste ani și ani de zile ! Am și eu un astfel de album ,doar la asta mică și acuma îmi pare sincer rău că nu i-am făcut și la aealaltă când era mai mică.

 2. Tare frumoase sunt ședințele foto cu bebeluși.Mie imi pare rau ca nu le-am făcut copiilor atunci când erau mititei

  1. Pentru copii trebuie să facem multe ședințe foto. Doar așa le putem păstra amintirile și să le arătăm și lor imagini de când erau ei mititei.

 3. Sper sa faci cea mai buna alegere… Noi nu am optat pentru o ședință foto…nu eram într-o situație financiara foarte bună și am preferat sa păstrăm banii pentru necesitățile celui mic… Multa sănătate va doresc…soer ca ne arăți și noua poze de la ședința foto

 4. Amintirile sunt de nepretuit, am vazut poze asa de frumos realizate in urma unor astfel de sedinte.

 5. Sunt foarte frumoase aceste sedinte foto!sunt amintiri frumoase!Multumim frumos pentru articol!

 6. Ador sedintele foto, mai ales pe cele de familie! Sunt o investitie buna, plus ca ai amintirile o viata 🙂

 7. Am avut si noi o multime de fotorgrafii pe care le-am pus pe un stick care s-a stricat, deci cel mai bine este ca toate pozele sa fie developate indiferent daca a fost o sedinta foto sau pur si simplu un instantaneu grabit.

 8. Si eu pun accentul pe sedintele foto de acest tip. Amintirile raman de-a lungul anilor. Te uiti cu drag peste poze de-a lungul anilor. ^_^

 9. Si noi facem sedinta foto pentru astfel de momente, nu regretam niciodata banutii dati. 🙂
  Sunt foarte faine, mai ales cand te uiti dupa ani si ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.