Muzica îți poate asigura distracția în cadrul nunții tale

Când vine vorba despre nuntă, sunt de părere că contează totul. Trebuie să te gândești la absolut toate detaliile pentru a evita neplăcerile și să ai acea zi unică la care cu toții visăm. Fiecare persoană pune accente pe diverse detalii și asta te poate afecta într-un mod sau altul la darul final. Nu o dată, am auzit persoane care au fost nemulțumite de atmosferă și servire și au hotărât să mai scadă din dar din acest considerent.

Muzica are unul dintre cele mai mari efecte asupra invitaților

Acum vreau să vă povestesc din propria experiență și vă spun că la nuntă am ales o formație de nivel local. Bugetul meu s-a mulat perfect pe cererea lor. Aveau referințe bune și nimic nu ducea la o un eșec. Nu înțeleg motivul pentru care cântau mai mult când lumea stătea la masă pentru că mâncarea abia venise, cântau melodii care nu reușeau să ridice lumea de la masă și parcă repertoriul folosit era mult mai slab decât ce știam eu de la alte evenimente la care îi văzusem.

Evident că și invitații joacă un rol important. Și lor trebuie să le placă acele melodii și să fie cu chef de distracție. Cred că muzica ușoară trebuie îmbinată cu cea ușoară și să existe o adaptare după cerințele celor prezenți. Prețul joacă și el un rol foarte important și dacă sunteți în căutarea unui artist cu renume, puteți verifica aici lista preturi artisti nunta.

Alege un artist care să cânte muzică specifică zonei tale

În momentul de față sunt foarte mulți artiști pe piață. Avem de unde alege, doar că trebuie să ținem cont și de specificul zonei fiecăruia. Întâmplarea face că am auzit o poveste de la o nuntă unde au vrut să cheme mai mulți artiști cunoscuți și n-au ținut cont de sfatul meu de mai sus.

Degeaba cânta omul muzică oltenească cu hore și voie bună, dacă oamenii erau din moldova. Fiecare zonă are tradițiile ei și dansurile nu prea seamănă de la o zonă la alta. Lumea era ușor reticentă la muzica cântată și în concluzie pe ringul de dans nu se afla prea multă lume. Cu Trandafir de la moldova nu prea a salvat situația și tocmai din acest motiv melodiile cântate trebuie să fie specifice zonei pentru ca lumea să poată dansa.

Chiar aș fi curioasă să-mi spuneți dacă sfaturile mele v-au ajutat și sper că am venit cu o noutate în acest sens.

You may also like

7 comentarii

  1. Bună draga mea! Și eu sunt de părere ca muzica joaca un rol esențial la o nuntă. Trebuie aleasa în asa fel încât sa le placa invitaților și sa se distreze.
    Mulțumim pentru sfaturi! ❤❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.