Prima foto carte de la Celebook

Mi-am dorit de foarte mult timp să am și eu un album al meu cu multe, multe fotografii cu mine care să fie ca un fel de prezentare a muncii pe care o fac zi de zi. Nu-mi păstrez pozele pe vreun suport pentru că aș fi avut nevoie de un spațiu mult prea mare pentru acestea și singurul loc în care se regăsesc în format complet este aici, pe blog! Pentru că mi s-a ivit oportunitatea, am zis să-mi fac și eu o foto carte de la Celebook.

În primă fază am intrat pe site să văd cam ce tip de album mi se potrivește. Sunt foarte multe modele și poți alege dimensiuni, modul în care sunt așezate pozele. Ai câteva etape de parcurs până să începi efectiv să treci la adăugatul pozelor. Partea cea mai ușoară a trecut.

Sortatul pozelor și adăugarea lor în album în funcție de modul de aranjare. Eu inițial mi-am dorit să pun câte un outfit pe pagină. Ulterior am realizat că sunt poze cu foarte multe poze și eu nu am atâtea poze la un outfit sau n-ar fi atât de interesant o singură ținută. În concluzie, am pus cum am crezut eu că se potrivesc și cum mi-au plăcut că se potrivesc cromatic.

Dacă eu sunt o persoană care face exagerat de multe poze prin prisma outfiturilor și a hainelor pozate, soțul meu preferă să stea cât mai departe de aparatul foto. Nu este prieten cu el și dacă se poate fuge cât mai departe. El apare cel mai puțin în poze, dar eu și Criss ne împăcăm foarte bine cu pozele așa că în multe poze își arată talentul ei de a poza.

Cum îți poți crea propria foto carte pe Celebook

Chiar dacă mă descurc destul de bine la calculator și nu mă dau gata lucrurile banale, am fost puțin dezorientată atunci când a trebuit să mă apuc de treabă. Norocul meu a fost că m-am dumerit repede și am reușit să adresez și câteva întrebări online persoanei care oferă suport pe site.

În primul rând trebuie să selectați pozele pe care intenționați să le adăugați în acest proiect. Aveți nevoie de multe poze și cel puțin în proiectul meu am avut impresia că a intrat un volum foarte mare. Nu mă plâng de acest aspect pentru că în felul ăsta pot să includ cât mai multe amintiri.

În funcție de foto cartea selectată, există un format oarecum standard de adăugare a pozelor. În acest fel știți cam cum puteți adăuga poze. Albumul de poze selectat trebuie încărcat pe site și doar așa puteți să așezați pozele în album. De preferat, să aveți poze de calitate pentru a nu întâmpina probleme în acest sens. Există posibilitatea ca în momentul în care acestea să nu fie suficient de clare, să fiți atenționată de program de către acest aspect. Este în avantajul dumneavoastră să puneți poze bune pentru că de acest aspect ține claritatea și frumusețea cărții.

Mi-a luat ceva timp să pot aranja pozele în album. Există posibilitatea ca pozele să fie mărite față de formatul standard sau să suporte mici modificări, adăugarea unui fundal, adăugarea unei poze pe fundal, chenare pe poze sau chiar adăugarea unui scris. Programul este foarte complex și merge personalizat în funcție de preferințele fiecăruia. În varianta aleasă de mine, am coperta cartonată și foile sunt lucioase și subțiri. Eu sunt foarte mulțumită de rezultat și cred că de sărbători voi face o variantă mai mică pentru a le oferi drept cadou părinților.

Am și o surpriză pentru voi! Împreună cu Celebook vă oferim 20 de pagini extra gratis la orice foto carte! O foto carte are 28 de pagini, tot ce depășește până la acest număr sunt pagini extra, dintre ele 20 de pagini sunt GRATIS!

Tot ce trebuie să faci este să adăugi codul promoțional: ROKOLLA20 la finalizarea comenzii pe site în căsuța dedicată codului, tastezi APLICĂ și prețul se va actualiza. Codul este valabil până pe data de 20 octombrie, este valabil pentru orice dimensiune și poate fi utilizat de mai multe ori de aceeași persoană.

Ce părere aveți despre aceste foto cărți? Vă încântă ideea să aveți un album foto în acest format?

You may also like

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.