Iată câteva sfaturi UTILE care te vor ajută să fii cea mai COOL mamică

O privire poate avea un rol decisiv în diverse situații, iar, de cele mai multe ori,  poate să transmită mai mult decât o pot face cuvintele. Așadar, fiecare femeie vrea să se simtă frumoasă și atrăgătoare, indiferent de vârstă, iar pentru întreținerea ăi susținerea acestor calități, sunt necesare diverse practici de skin care, dar și de make-up.


Puțină culoare poate face minuni!
–  Atunci când îțti aplici machiajul, e bine să o faci cu atenție și simț artistic, astfel încât look-ul tău final să fie unul cât mai natural și frumos. În ceea ce privește machiajul ochilor, este bine să folosești nuanțe care să fie în concordanță cu cea a ochilor tăi.
– ca să obții un efect final demn de invidiat, trebuie să folosești și produse de o calitate mai înaltă. În acest mod, machiajul va rezista mult mai mult timp și nu te vei trezi că nu mai este la locul lui. În acest sens, contureaza ochii cu un tus de la BottegaVerde și nu vei întâmpina probleme de acest tip. În plus, privirea ta va fi foarte intensă și nu vei rămâne neobservată.
– de exemplu, creionul din poza de mai sus, are o formulă cremoasă, cu vitamina C și E, și este foarte rezistent pe pleoape. Dacă vrei și tu o privire de tip smokey eyes, creionul de ochi  poate fi extrem de folositor.

Privirea menționată mai sus devine magie, atunci când o întâlnește pe cea a bebelușului tău!

Și pentru că îți dorești să fii o mamă cool, trebuie să ții cont, nu numai de sfaturile date mai sus cu privire la look-ul tău, ci să fii atentă și la necesitățile celui mic!
Astfel, un alt sfat notabil este acela referitor la căruciorul pe care trebuie să-l cumperi copilului. Este bine să ai în vedere confortul acestuia, de aceea trebuie să te documentezi cu seriozitate despre articole de acest gen.


– există numeroase tipuri de cărucioare, de la cele mai ieftine și banale până la cele mai scumpe și performante.  Poți accesa următorul site www.strollers.ro pentru o exemplificare a acestor produse.
– nu uita faptul că, dacă ești mamă sau dacă ai o vârstă mai înaintată, nu înseamnă că nu mai ești frumoasă sau că nu mai e necesar să te îngrijești și să te preocupe frumusețea și stilul tău. Din contra, este datoria ta să fii o fetiță cool, o femeie cool, dar și o mamă cool.
Deci, încearcă să fii o femeie stilată indiferent de situație sau de anii pe care îi ai, ai grijă de sănătatea ta interioară și exterioară și bucură-te de viață și de copilul tău.

You may also like

19 comentarii

  1. Chiar dacă devenim mămici (încă nu ma gândesc la așa ceva, am timp..) trebuie sa ne aranjam și sa arătăm cat mai bine, nu?

  2. Eu nu plec nicaieri fara sa fiu macar putin aranjata, si fac asta pentru mine si nu pentru cei din jur! Chiar imi place sa ma ingrijesc si cred ca atat sotul cat si piticul apreciaza acest lucru!

  3. combinatia perfecta care starneste admiratie si chiar invidie: un bebe cochet, cu hainuete si carucior alese pe spranceana si o mamica tanara care nu a uitat sa se ingrijeasca si sa se macheze cand iese la plimbare.

  4. Multe mamici nu isi mai vad capul de treaba imediat dupa nastere si abia reusesc sa se gandeasca la somn. Dar, dupa o perioada de gratie in care se obisnuiesc cu noul program, incep sa se gandeasca si la aspectul exterior, la prezenta fizica asa ca articolul tau este binevenit pentru mamicile care doresc sa nu uite ca sunt femei si ca trebuie sa se gandeasca si la ele.

  5. Articolul tau mi-a adus aminte ca la vreo doua saptamani dupa ce am iesit din maternitate m-am programat la coafor pentru o schimbare de look si m-am dus cu bebele in brate.

  6. Thanks for the tips! Foarte tarziu mi-am dat seama ca trebuie pot sa fiu o mama cool, multa vreme am fost doar o simpla mama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.