Geanta perfectă pentru Kalapod-ul tău

Geanta este cel mai important accesoriu al unei femei. De foarte puține ori am auzit o femeie că nu poartă geantă pentru că nu are ce să pună în ea. Evident că nu este cazul meu. Eu am multe genți și de cele mai multe ori fac fixație pentru una pe care o port până când se strică. Nu cred că sunt un caz izolat și mai sunt și alte persoane care fac asta.

Pe ce criteriu îmi aleg gențile

În primul rând trebuie să-mi placă. Nu sunt adepta alegerii unei genți care este de firmă și să primeze acest aspect și nici nu îmi iau genți la 300 lei pentru că sunt de piele. Eiii bine nu. Nu fac asta pentru că pe piață găsești produse bune la prețuri mult mai mici.

Cea mai scumpă geantă a mea a costat în jur de 250 lei. Nu am foarte multe de acest gen și am făcut alegerea asta pentru că mi-a plăcut enorm de mult și am considerat că merit și eu să fac câte o investiție mai scumpă din când în când. Pot să număr pe degete cât de des am purtat-o. Nu și-a justificat investiția, dar na.

O geantă no name sau una de firmă?

Nu-mi este rușine să port o geantă care este copie fidelă a unui brand cunoscut. Evident că nu-mi aleg o geantă la 50 lei care să imite o geantă extrem de scumpă. Totul să fie cu limite și niciodată nu am pretins că aceea este originală ci pur și simplu modelul m-a atras, prețul m-a captivat și a fost un fel de chimie între noi. Nici astfel de genți nu-și au locul în dressing-ul meu, dar vreau să vă spun că pentru mine n-ar fi nici o problemă dacă s-ar întâmpla asta.

De exemplu, am intrat pe Kalapod.ro să văd câteva genti dama și am găsit geanta de mai sus care este o geantă ca oricare alta. Pe mine totuși mă duce cu gândul la modelul genților de la Desigual. Parcă aceste desene seamănă mult cu acelea. Nici măcar n-am fost curioasă să văd cât costă o geantă de la Desigual. Cel mai probabil că nu găsești sub 50 euro decât dacă este la reducere.

Nici gențile de piele nu mă atrag foarte mult din cauza prețului. Sunt calitative și au un preț foarte mare. Asta înseamnă că nu pot să-mi permit să-mi iau mai multe astfel de modele pe care să le asortez cu diverse ținute. Cel mai probabil voi opta pentru una, maxim două care au culori comune și să se potrivească la aproape orice. Prefer să plătesc un preț decent pe o geantă și să o schimb ori de câte ori găsesc altceva interesant decât să-mi dau jumătate de salariu pe o geantă extrem de scumpă.

Voi ce părere aveți de gențile care sunt copii după cele originale?

You may also like

12 comentarii

  1. Eu sunt fan genti de piele de calitate. Am dat multi bani pe unele si merita investitia. Am optat pentru culori clasice, potrivite in orice anotimp si la orice tinuta, dar le port zi de zi și nu mă mai tentează să cumpăr altele noi.
    Fiind de piele și de calitate rezistă bine în timp șinu se demodează.

  2. Nu ma pricep la genti, asa ca habar nu am daca le imita pe cele originale. Cumpar ce imi place. Nu am dat mai mult de 200 de lei pe o geanta si mi s-a parut mult. Gentile de piele sunt o investitie, dar momentan nu ma lasa inima sa dau prea multi bani pe ele.

  3. Nici mie nu mi-ar fi rușine sa port genți copiate după alte brand-uri. Contează să-mi placa aspectul genții, pentru mine asta este ce-l mai important. ❤

  4. Eu in general imi aleg gentile dupa pantofi si nu prea ma intereseaza daca e de firma sau nu. Daca imi place, daca e practica si materialul e cat de cat ok, atunci e perfecta pentru mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.