Cum ajungi la aeroport fără mașină

Mi-am dorit tot timpul să locuiesc în București doar din singurul considerent că în acest fel pot ajunge mult mai rapid la aeroport și nu trebuie să mai pierd timp și pentru drumul până acolo. Au fost cazuri în care drumul cu avionul dura 3 ore și drumul până la aeroport tot 3 ore. Am aflat de la prietena mea că acum poți să ajungi mult mai ușor de la Turda la Cluj sau de la Galați la Otopeni cu Transfero.ro

Cea mai eficientă metodă de a ajunge la aeroport

Avem 2 aeroporturi mari de pe care putem să luăm avionul și să plecăm în afara țării. Pentru mine care sunt din Galați, cel mai aproape este Otopeniul. Pentru persoanele care stau în zona ardealului pot apela cu succes la aeroportul din Cluj. Consider că amândouă sunt la fel de solicitate și totul ține de ofertele găsite și de agenția cu care colaborezi pentru vacanță.

În cazul meu, să pleci cu mașina până la aeroport, înseamnă să găsești un loc de parcare în București. Cu toții știm că problema asta este destul de mare și că locurile de parcare sunt puține și dacă mai ai norocul să nimerești pe locul cuiva, riști să pleci cu mașina zgâriată. În plus, ar trebui să apelezi la un taxi până la aeroport și nu este tocmai puțin de mers și costurile sunt deja mari. Ca să mergi cu mașina în aeroport și s-o lași acolo în parcarea cu plată, nu este tocmai ieftin. Pe măsură ce zilele trec suma crește și nu faci mare afacere.

Evident că ar fi bine ca cineva să te poată duce și să te ia, dar asta implică să mai deranjezi și alte persoane. În plus totul costă și să plătești benzina dus-întors nu prea pare rentabil. Tocmai din aceste motive a apărut Transfer.ro

Cum funcționează sistemul Transfero.ro

Transfero.ro este un sistem foarte organizat care pleacă din câteva orașe care sunt în jurul celor 2 aeropoarte și te duc exact la aeroport. Plecările sunt la mai multe ore și vă puteți alege exact ora plecării în funcție de biletele de avion pe care le aveți. Nu uitați că trebuie să ajungeți cu ceva timp înainte și ar fi de preferat să vă luați o marja de eroare.

Dacă intrați pe site-ul lor puteți vedea exact cât de bine puse la punct sunt toate detaliile. Există opțiunea prin care vă puteți achiziționa biletul atât pentru dus, cât și la întoarcere și să nu aveți și grija transportului până la aeroport și de la aeroport.

Personal consider că prețurile sunt cele mai scăzute de pe piață și este cea mai bună variantă atunci când intenționați să plecați undeva cu avionul. Eu mă bucur că pot să-l iau direct din Galați și nu uitați să verificați harta de mai sus ca să vedeți dacă și voi puteți beneficia de serviciile lor!

Ce părere aveți de acest serviciu? Vă tentează să apelați la ajutorul lor?

You may also like

15 comentarii

  1. Interesant. Am mai auzit de tansfero, dar nu l-am folosit niciodata. Vad ca este si la Baia Mare, lucru care nu poate decat sa ma bucure. Ne vom servi de el, sa vedem cand zburam cu avionul intr-o destinatie exotica; vara asta am sarit vacanta :-D.

  2. De fiecare data cand am avut de parcurs drumul Tecuci-Otopeni, cu ei am mers si am fost foarte multumita de conditii si de soferi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.