+6 motive pentru a îți extinde afacerea cu ajutorul unui MAGAZIN ONLINE

Realizarea unui magazin online este primul pas către promovarea afacerii tale. Dacă ai deja un magazin offline realizarea unui magazin online este următorul pas către o mai bună dezvoltare și promovare. Un magazin online este esențial pentru business-ul tău întrucât aproximativ 70% dintre oameni preferă să facă cumpărături în mediul online. În cazul în care nu ai un magazin offline poți începe cu un magazin online.

De ce să deschizi un magazin online?

Costurile sunt mult mai reduse comparativ cu cele ale unui magazin offline. Nu exista angajați, nu plătești utilități, chirie și multe altele. Astfel, crearea unui magazin online reprezintă cea mai bună opțiune pentru cei ce încep o afacere, dar și pentru cei care își doresc să se dezvolte, să beneficieze de câștiguri suplimentare și de promovare continua. Îți poți crea singur un magazin online sau poți apela la o firma de web design care să te ajute în acest sens. Iată care sunt cele 6 motive pentru care ai nevoie de un magazin online cât mai repede posibil.

            Stocurile nu sunt necesare. Cu ajutorul unui magazin online economisești spațiu, timp și bani. Cum așa? Nu este nevoie să ai rafturi pline cu marfă. Comanzi produsele de la distribuitori atunci când ai solicitări fără a exista riscul să rămâi cu marfa nevândută pe rafturi. Optând pentru e-commerce ai șanse mari de dezvoltare și de a obține câștiguri suplimentare considerabile.

            Costuri lunare scăzute. Atunci când optezi pentru un magazin online în detrimentul unuia offline costurile sunt mult mai mici. Nu plătești angajați, electricitate, chirie și multe altele. Adunând toate cheltuielile necesare în cazul unui magazin offline, pentru începutul unui business magazinul online este cea mai simplă, rapidă și economică opțiune.

           Cea mai bună metodă de promovare. Magazinul online oferă acces la rețele sociale și începi promovarea afacerii tale. Conturile de socializare cu conținut calculat, calitativ și bine gândit sunt o unealtă puternică de promovare la ora actuală. O reclamă bine gândită cu un public țintă foarte bine ales, conținut calitativ bine structurat sunt o parte din metodele de promovare prin SEO de calitate care te va ajută să te plasezi în primele rezultate în urma unei căutari pe google.

            Magazin online cu LiveChat. Orice magazin online de succes are nevoie de LiveChat. Este cea mai eficientă metodă de comunicare a magazinului online cu clienții și care are și cel mai mare procentaj de satisfacție în rândul clienților. LiveChat-ul mărește rata de conversie, reduce cheltuielile, afli care sunt problemele magazinului, ai control asupra suportului tehnic și de asemenea reprezintă un plus de încredere pentru clienții tăi.

            Afacerea ta are o mai bună vizibilitate. Potențialii tăi clienți pot ajunge mult mai ușor în contact cu serviciile oferite de tine adică cu afacerea ta. Un magazin offline se adresează unui public foarte retrâns însă cu ajutorul unui magazin online te bucuri de vizibilitate la nivel internațional. Acest lucru înseamnă câștiguri finanaciare mai mari și de asemenea și o notorietate crescută.

            Blog integrat în magazinul online. Blog-ul le oferă clienților informațiile necesare despre serviciile și produsele comercializate. De asemenea, deschide și oportunități către discușii deschise. Un blog te ajută să covingi cumpărătorii indecisi, să te bucuri de o mai bună poziționare pe google și să atragi noi clienți întrucât vizitatorii sunt potențialii tăi clienți.

           În concluzie, cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru afacerea ta este un magazin online. Crearea unui magazin online îți va aduce numai avantaje și te ajuta să te dezvolti mult mai repede comparativ cu un magazin offline. Costuri scăzute, promovare continuă, comunicare ușoară cu clienții, iar beneficiile nu se termină aici. Bucură-te de un magazin online exact așa cum ți l-ai imaginat și folosește-te de toate funcțiile și caracteristicile acestuia.

You may also like

18 comentarii

  1. Am lucrat pe marketing online la un magazin online, dar sincer nu mi a plăcut deloc. Am aflat ca nu e de mine și nu as încerca asta niciodată. Pentru cine se pricepe și cui ii place e o oportunitate wow.

  2. Foarte bune sfaturile pentru persoanele cu un mic bussiness. Sunt pasii necesari pentru a-i ajuta sa isi promoveze afacerea si sa le creasca vanzarile

  3. Momentan asta fac. Lucrez la un magazin online caci este mai profitabil din toate punctele de vedere. Este mult de muncă, dar rezultatele vor merita:)

  4. Interesant articol! Tu ai extinde o afacere cu ajutorul unui magazin online? Daca ma intrebi pe mine, orice business offline ar trebui sa treaca in online, ca sa nu piarda din oportunitatile de vanzare si sa nu mai aiba granite/baraje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.