Acte necesare pentru schimbarea permisului auto

În ziua de astăzi observ că sunt mai multe șoferițe ca bărbați. Trebuie doar să fiți atenți la ceilalți participanți de trafic pentru a vă convinge de asta. Nu cred în mitul că femeia este un dezastru la volan. Am văzut atât de mulți bărbați care merg pe bâjbâite și ating mașina de orice obstacol. N vreau să fac o diferență între șoferi ci vreau să punctez niște lucruri care vă pot ajuta să vă schimbați sau chiar să luați permisul auto.

Eu am permis de mai bine de 10 ani. Am avut mare noroc că a tras soțul meu de mine să fac acest pas pentru că vroia să îl pot înlocui atunci când vrea să bea câte o bere – două. Am început să conduc doar ocazional și chiar mă puteam numi cu brio șofer de weekend. Seara era mult mai liber prin oraș și așa am prins curaj și mi-am făcut ceva experiență. Mi-am schimbat permisul cu puțin timp înainte de a face 10 ani pentru că m-am căsătorit și nu mai puteam folosi permisul vechi.

Acte necesare care vă trebuie atunci când vreți să vă schimbați permisul

  • Fișa medicală este cea mai problematică pentru mulți șoferi. Unii șoferi au ceva probleme de vedere sau cine știe ce alte probleme de care se tem că vor pica testul și nu vor obține fișa medicală. Spun asta pentru că tatăl meu avea astfel de temeri. Îi era rușine să-și scoată ochelarii din buzunărel, dar până la urmă a făcut-o și a obținut rapid fisa medicala permis.

Am descoperit o clinică care îți face fișa medicală pentru permis sau fisa medicala angajare într-un timp record. De exemplu, în cazul fișei pentru permis aceasta se eliberează într-o oră și jumătate. Mai mult, ca să nu puneți la îndoială cele spuse, oferă 50% din banii plătiți dacă ei nu se țin de cuvânt. Standard Med oferă aceste servicii și îi recomand pentru că fac o treabă excelentă.

  • Taxa de 68 de lei poate fi achitată online, la trezorerie, virament sau chiar la ghișeul din incinta poliției. Mă mir că s-au gândit să facă acest efort și să te lase să poți plăti direct la ghișeu.
  • Cererea se completează cu datele titularului și se semnează. Aceasta se depune la ghișeu împreună cu fișa medicală, taxa achitată, cartea de identitate în copie și original și permisul vechi.

Acum totul mi se pare foarte simplu și parcă s-a mai simplificat procedura. Pozele mi le-a făcut o dată cu depunerea acestor acte. Ar fi de preferat să mergeți pregătiți pentru asta și să nu fiți luați prin surprindere așa cum am pățit eu când am depus prima dată actele. Permisul mi-a ajuns la ușă și nu mai rețin cât a durat exact.

You may also like

15 comentarii

  1. Eu acum dau de permis, pe 3 octombrie am examenul. Sunt așa de fericită dar am și niște emoții.. Sper să-l iau, am aștept de mult momentul.

  2. Gand la gand! Exact asta am si eu acum in lucru pe blog. Sa povestesc cum a fost cand mi-am schimbat permisul de conducere. 🙂
    A devenit din ce in ce mai simplu ceea ce e imbucurator!

  3. Nu am permis, ma batea un gand luna trecuta, dar cu toate analizele Sofiei si tot ce-am cumparat Antenoliei pt scoala, am amanat scoala de soferi…Nu am renuntat la idee, insa mai asteapta putin 🙂 Folositoare sfaturile!

  4. Despre fisa pt permis nu stiu ce sa zic, ca nu am masina, dar fisa de angajare ar trebui sa fie platita de angajator, asa e in lege… ma mir ca aud ca nu toti ofera aceste servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.