Rochia de mireasă și costumul de mire pot fi achiziționate din același loc

Fetele visează să aibă cea mai inedită cerere în căsătorie, cea mai frumoasă nuntă și cea mai frumoasă rochie de mireasă. Băieții, în schimb, își doresc să treacă cât mai repede peste aceste momente. Nu prea am auzit băieți care să pară entuziasmați că se vor pune în genunchi și vor muri de emoții în așteptarea acelui DA. Nici nunta propriu zisă nu pare a fi cel mai fericit moment și totuși trebuie să treacă și peste acest hop.

Cum poți alege o rochie de mireasă în care să te simți perfect

Atunci când îmbraci rochia de mireasă trebuie să ai acel sentiment de plăcere și să fie chimia perfectă. Cel puțin asta am simțit eu când m-am îmbrăcat cu ea. Fiecare alege modelul în funcție de cum crede că se potrivește mai bine. Degeaba vrei o rochie tip prințesă dacă este foarte scundă și te faci să arăți mult prea mică de statură sau să alegi o rochie tip sirenă dacă nu ai un corp aproape perfect.

Rochia de mireasă trebuie să te pună cât mai mult în evidență. Trebuie să vă gândiți că cele mai multe priviri vor fi ațintite asupra miresei și orice problemă va fi sesizată de ochiul cârcotaș al vreunui invitat. Ar fi bine ca toate aspectele să le aveți puse la punct dinainte și să nu fiți foarte stresate în acea zi. Asta suna a susținere pentru că nu ai cum să nu fii stresată.

EliteMariaj.ro pune la dispoziție câteva modele de rochii de mireasă pe care le puteți vedea online. Nu sunt exagerat de multe modele, dar sunt alese cu gust și sunt modele diverse. Nu ai cum să nu găsești una pe gustul tău. În plus, se pot aduce mici modificări și mici ajutări, astfel încât să se potrivească perfect pe corp. Pentru că multă lume este reticentă asupra mărimii în ceea ce privesc cumpărăturile online, site-ul oferă posibilitatea programării într-unul din magazine î vederea probării diverselor modele de rochii. Magazinele sunt în București și în Iași.

Bărbații sunt foarte nehotărâți și își cumpără costumul de mire pe ultima sută de metri

Site-ul este nișat pe ținute vestimentare de nuntă și oferă și costume de mire. Bărbații au foarte mari pretenții în primă fază și ar părea că sunt ușor imposibil de înțeles. Își doresc un costum de mire care să le vină ca turnat, deși nici măcar cel făcut pe comandă nu pare a fi potrivit. O dată cu trecerea timpului și apropierea datei nunții aceștia intră ușor în panică și acceptă cam orice. Pretențiile scad treptat și revin cu picioarele pe pământ. Spun asta din experiența mea proprie, dar și a prietenilor pe care i-am cunoscut ceva mai bine.

În momentul în care vezi același costum sau aceeași rochie la persoane diferite, dar care participă la același eveniment este un sentiment neplăcut. Ca simplu invitat nu ar fi așa o problemă, dar mirele trebuie să aibă un costum diferit de cel ai simplilor invitați. Trebuie să aibă în vedere că acel costum trebuie să fie special. La fel ca în cazul rochiilor de mireasă, și costumele de mire se pot programa la probă.

Rochii de seară pentru invitații speciali

Pentru a acoperi întreaga nișă, EliteMariaj oferă și rochii de seară în cazul în care cineva își dorește o rochie specială pentru un eveniment de acest gen. De cele mai multe ori, acest gen de rochii de seara sunt purtate de persoanele foarte apropiate mirilor sau chiar de către nașă. Sunt foarte atentă la acest aspect pentru că în octombrie voi cununa și eu pentru prima dată și am ceva emoții. Îmi doresc ca totul să iasă bine și tocmai din acest motiv vreau să pun totul la punct.

Având în vedere că am pus la punct aceste aspecte, singurul lucru la care trebuie să vă mai gândiți sunt accesoriile și încălțămintea. Puse pe hârtie pot părea banale și foarte ușor de organizat totul. Cu siguranță se vor găsi câțiva invitați care vor încerca să vă bage în priză și să nu aveți parte de liniște.

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.